marți, 20 octombrie 2020

Doliu la Hollywood. A murit Conchata Ferrell din „Doi bărbați și jumătate”

Știrile zilei

Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop pentru noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacului. Noiembrie este considerata in mod traditional una dintre cele mai intunecate...

Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, spune ca pentru a scadea numarul...

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie....

Actrița Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul din sitcomul „Doi bărbați și jumătate”, a murit astăzi, 14 octombrie, la vârsta de 77 de ani. Aceasta se confrunta cu probleme grave de sănătate încă din iarnă, iar starea ei s-a agravat în luna mai, când a fost la un pas de deces, însă a supraviețuit. Anunțul că celebra actriță a trecut în neființă a fost făcut pe pagina oficială a show-ului.

Conchata Ferrell avea probleme cardiace
Celebra actriță Conchata Ferrell, devenită cunoscută pentru show-ul TV „Doi bărbați și jumătate”, difuzat ani la rând de către postul ProTV, unde a interpretat rolul menajerei Berta, a murit la 77 de ani din cauza unor probleme cardiace cu care se lupta de ceva vreme. Anunțul dureros a fost făcut chiar pe pagina oficială a show-ului care a consacrat-o.

„Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului pe pagina oficială.

Conchata Ferrell se confrunta cu probleme cardiace grave de ceva timp, așa cum a precizat managerul ei. Soțul ei, Arnie Anderson, a declarat la acea vreme că se credea că boala este legată de o infecție pe care a contractat-o ​​în decembrie. Ferrell a stat la terapie intensivă timp de patru săptămâni, deoarece starea ei de sănătate era una precară.

În luna mai, în timp ce încă se afla la terapie intensivă, inima ei a încetat să mai bată timp de 10 minute, însă actrița a supraviețuit. A urmat apoi o perioadă foarte dificilă, în care a primit tratamente puternice și trebuit să fie ventilată artificial. În plus, a fost supusă și dializei.

Jon Cryer, cunoscut pentru că a jucat rolul lui Alan din același serial, a transmis și el un mesaj emoționant pe Twitter prin care și-a exprimat regretele față de peirderea artistei care a adus zâmbetul pe buze oamenilor ani la rând.

„Era un om frumos. Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scriitorilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult.”, a spus Cryer.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă