Doliu pentru Elena Gheorghe. Cântăreața trece prin momente grele

Elena Gheorghe este îndoliată și se pregătește pentru înmormântarea unei persoane foarte dragi

Familia Elenei Gheorghe trece prin clipe extrem de grele. În urmă cu puțin timp artista a primit o veste cruntă, bunica sa s-a stins din viață.

În prag de Sărbători, familia Elenei Gheorghe a primit o veste tragică. Bunica din partea mamei Elenei a murit, iar acum vedeta se pregătește pentru înmormântare.

Bunica Elenei a murit în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie. Costin

Gheorghe, fratele artistei, a publicat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram o fotografie în semn de doliu, iar sora artistei a transmis un mesaj.

„Aici, pe Instagram mi-am împărtășit de-a lungul timpului toate bucuriile, tot ce am mai drag și mai iubit, câteodată și nemulțumirile, parte din viața mea. Azi sunt mai tristă ca oricând… am rămas cu amintirile șu puloverul ei preferat.

Pentru că bunica mea, mămica mea și sufletul meu blajin și curat a plecat…a plecat… și nu se mai întoarce niciodată, indifferent cât o mai aștept în camera ei, pe patul în care

am povestit și am râs alături de ea. În ultimele 10 zile am rugat cerul să facă minuni… și minunea a fost ca Dumnezeu să o ia lânngă el… să o așeze în împărăția lui, ca ea să fie îngerul meu păzitor de acum încolo!

Bunico, mai știi când m-am ars la picior în oala cu cartofi și ca să-mi ameliorezi durerea m-ai gâdilat nopți la rând cu o pană? Da, bunico, lângă tine nu am simțit niciodată suferința, frica, supărare…

Pentru că alături de tine am avut cea mai frumoasă copilărie! Buni, îți mulțumesc pentru toată dragostea

ta! A fost atât de mare încât i-ai dăruit-o și Aniei… Sărut mâna, maica mea! Atâta te-am iubit de mult pe pământ, că acum o să inund cerul de lacrimi și dragoste! Adio, buna mea Ana! A ta, Ana!”, a scris Ana Pîrvulescu pe Instagram.

În urmă cu trei ani familia artistei a mai trecut printr-o cumpănă, atunci când și bunica paternă a murit.

Familia vedetei a fost la un pas să o piardă pe bătrână și în 2020

Din cauza vârstei înainte, în urmă cu doi ani familia Elenei Gheorghe a mai trecut printr-o situație grea. Bătrână de peste 80 de ani a avut grave probleme de sănătate, iar medicii îi mai dădeau puține șanse să trăiască.

Iată că femeia a mai reușit să mai ducă vârsta înaintată pe picioare încă doi ani, însă astăzi a plecat la ceruri, lăsând în urma sa multă durere.

”La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!💞”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook.