Doliu pentru Minodora. Artista a suferit o pierdere imensă

Este o perioadă grea pentru una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Minodora este în doliu după moartea celei mai dragi ființe. Artista și-a pierdut mama și este devastată de durere. Femeia avea mai multe probleme de sănătate și reușise, nu demult, să treacă peste o mare cumpănă.

Doliu pentru Minodora
Minodora a anunțat cu tristețe că mama ei a pierdut lupta cu boala și a părăsit această lume. S-a întâmplat în urmă cu o lună, dar artista a vrut să-și plângă părintele în liniște și a ținut totul departe de lumea publică. Mama Minodorei a murit pe data de 12 august, când artista se afla pe scenă, în timpul unui spectacol.

Artista a povestit că starea de sănătate a mamei ei a început să se degradeze din luna aprilie a acestui an și că în august mama sa a cedat.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat. Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam, a povestit Minodora într-o emisiune tv.

Ce a sfătuit-o mama Minodorei pe artistă
Minodora a mărturisit că mama sa îi spunea mereu că orice s-ar întâmpla, ea trebuie să nu uite că este artist, să lase durerea la o parte și să urce pe scenă să facă ceea ce știe cel mai bine.

Ea mi-a spus întotdeauna: <<minodora, tu=”” trebuie=”” să-ți=”” faci=”” meseria.=”” chiar=”” și=”” în=”” momentul=”” care=”” nu=”” mai=”” sunt,=”” ce=”” făcut=”” dacă=”” imediat=”” după=”” ai=”” de=”” cântat,=”” te=”” duci=”” cânți,=”” să=”” aud=”” că=”” mergi=”” cânți!=””>>, a povestit Minodora într-o emisiune tv.</minodora,>

Artista a putut abia acum să vorbească despre această pierdere imensă, la două luni distanță de când mama ei a închis ochii pentru ultima dată. Minodora a avut o relație foarte apropiată cu cea care i-a dat viață și pe care o considera suportul și puterea familiei.