Ultimate magazine theme for WordPress.

Donald Trump a primit o scrisoare de la Kim Jong-un după apariția informațiilor cum că încă produce rachete

„Corespondenţa în desfăşurare între cei doi lideri are ca obiectiv continuarea discuţiilor avute la summitul din Singapore şi promovarea angajamentelor asumate în declaraţia comună SUA-RPDC”, a transmist joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

La o zi după primirea scrisorii, Trump i-a mulţumit lui Kim Jong-Un pentru că returnează rămăşiţele soldaţilor americani ucişi în Războiul din Coreea, adăugând că este nerăbdător să îl reîntâlnească ‘în curând’.

„Vă mulţumesc, preşedinte Kim Jong-Un, pentru că v-aţi ţinut de cuvânt şi aţi început procesul de a trimite acasă rămăşiţele marilor şi iubiţilor noştri dispăruţi, căzuţi pe câmpul de luptă”, a scris Trump pe Twitter. „Nu sunt deloc surprins că aţi luat o astfel de măsură. De asemenea, vă mulţumesc pentru scrisoarea dvs. frumoasă – sunt nerăbdător se vă întâlnesc în curând!”, a adăugat el.

După summitul din iunie de la Singapore, media nord-coreene au relatat că liderul de la Phenian a acceptat o invitaţie din partea lui Trump de a efectua o vizită în SUA, în timp ce Donald Trump a spus că Kim va fi ‘cu siguranţă’ invitat la Casa Albă la un moment dat.

Coreea de Nord pare că asamblează una sau două rachete balistice intercontinentale (ICBM) cu combustibul lichid la o fabrică în care s-au dezvoltat primele sale rachete capabile să atingă SUA,

 » Citeste mai mult pe: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies