sâmbătă, 26 septembrie 2020

Dorința ciudată pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Mai mulți oameni apropiați ai lui Nicolae Ceausescu au dezvăluit că acesta avea o fixație pentru buclele sale care erau aranjate zilnic de doi sau trei frizeri.

Fostul presedinte comunist a avut părul ușor ondulat încă de tanar și mereu cerea frizerilor săi să-i puna in valoare buclele. Se pare că Nicolae Ceaușescu avea o fixație pentru podoaba sa capilară pe care o afișa mereu cu mândrie, potrivit Fanatik.ro. De regula, doi sau trei frizeri lucrau zilnic la buclele lui. De altfel, si Elena Ceaușescu avea o grijă specială pentru podoaba ei capilara. O coafeza ii tapa parul până la forma pe care si-o dorea și apoi i se făcea un coc.

Cuplul Ceausescu tinea pasul cu tendintele in moda și aveau extravaganțele lor. Elena Ceaușescu avea doar blănuri naturale, bijuterii scumpe și încerca să o copieze pe Patricia Nixon, atat ca vestimentatie, cât și ca modul de a se comporta. Cele mai scumpe și fine parfumuri ajungeau in tesaturile hainelor celor doi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă