joi, 2 iulie 2020

Dorința ciudată pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Mai mulți oameni apropiați ai lui Nicolae Ceausescu au dezvăluit că acesta avea o fixație pentru buclele sale care erau aranjate zilnic de doi sau trei frizeri.

Fostul presedinte comunist a avut părul ușor ondulat încă de tanar și mereu cerea frizerilor săi să-i puna in valoare buclele. Se pare că Nicolae Ceaușescu avea o fixație pentru podoaba sa capilară pe care o afișa mereu cu mândrie, potrivit Fanatik.ro. De regula, doi sau trei frizeri lucrau zilnic la buclele lui. De altfel, si Elena Ceaușescu avea o grijă specială pentru podoaba ei capilara. O coafeza ii tapa parul până la forma pe care si-o dorea și apoi i se făcea un coc.

Cuplul Ceausescu tinea pasul cu tendintele in moda și aveau extravaganțele lor. Elena Ceaușescu avea doar blănuri naturale, bijuterii scumpe și încerca să o copieze pe Patricia Nixon, atat ca vestimentatie, cât și ca modul de a se comporta. Cele mai scumpe și fine parfumuri ajungeau in tesaturile hainelor celor doi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Dorința ciudată pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta” 1