Dosar penal pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Cum a reacţionat Anamaria Prodan: „STOP JOC!”

Dosar penal pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Vestea că soţul ei şi amanta acestuia s-au ales cu dosar penal a fost cel mai frumos cadou pe care Anamaria Prodan l-a primit de ziua ei.

Dosar penal pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Anamaria Prodan a primit cel mai frumos cadou de ziua ei

Anamaria a depus două plângeri penale, acuzând că „au fost sustrase bunuri și bani care aparțineau familiei Reghecampf Prodan” și că în spațiul public au fost trimise poze cu intime, fără voia ei.

De ziua ei, fiica Ionelei Prodan a primit cel mai frumos cadou. Avocatul a anunţat-o că a fost întocmit dosar penal în urma celor două plângeri făcute.

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)”, a scris Anamaria pe Instagram.

Iată înştiinţarea primită de Anamaria

„Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal”, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Reamintim că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 13 ani de căsnicie. Antrenorul are o nouă iubită, Corina Caciuc, cu care s-a şi mutat deja împreună. Mai mult, urmează să devină părinţi. Tânăra este însărcinată şi urmează să îi dăruiască acestuia un băieţel la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că cei doi se vor căsători imediat după ce se va pronunţa divorţul de Anamaria Prodan.