9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Dragoș Bucur are coronavirus! Cu ce alte probleme de sănătate se confruntă acesta

Actorul Dragoș Bucur are coronavirus. Filmările pentru „Visuri la cheie” au fost suspendate după ce prezentatorul s-a infectat cu CoVid-19. Din nefericire, actorul are și alte boli asociate ceea ce ar putea complica lucrurile.

Dragoș Bucur, vedeta emisiunii „Visuri la cheie”, s-a infectat cu CoVid-19! Imediat, filmările pentru celebra emisiune de la Pro TV au fost suspendate! Actorul are și alte boli asociate, iar acest lucru ar putea complica lucrurile.

Actorul Dragoș Bucur are noul coronavirus
Veste teribilă din partea postului din Pache Protopopescu. Filmările la emisiunea „Visuri la cheie” au fost suspendate. Aceest lucru s-a întâmplat după ce Dragoș Bucur a fost confirmat CoVid-19.

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la Pro TV.

Filmările au fost oprite
„Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă”, se mai precizează în comunicatul celor de la Pro TV.

Faptul că Dragoș Bucur a fost confrmat cu coronavirus i-a făcut pe producătorii emisiunii să acționeze în consecință. Aceștia au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții, și designerii să intre în autoizolare. Și aceasta până când vor efectua toate testele.

Dragoș Bucur are și diabet
Din nefericire, Dragoș Bucur are și alte afecțiuni care pot complica lucrurile. Acesta are diabet și este insulino-dependent. Despre boala sa a vorbit acesta într-un interviu pentru stirileprotv.ro.

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici. Odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, a declarat Dragoș Bucur.

Infecția de coronavirus a oprit filmările la mai multe emisiuni din România. Emisiunea „Te cunosc de undeva” și-a oprit fimările, după ce mai multe vedete au fost confirmate cu temutul virus. A fost coronavirus și la „Acces direct”, tot de la Antena 1. Iar acum, Dragoș Bucur are coronavirus, după ce și Andreea Esca a contractat temutul virus în această vară.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate