Dragos Patraru, ”Starea Natiei”, declaratie-soc: ”Am pierdut 5000 de euro intr-o luna!”

Audientele emisiunii ”Starea Natiei”, pe care Dragos Patraru o prezinta la Prima TV, nu au ”rupt norii”. Iar asta se reflecta chiar in buzunarul prezentatorului, conform unei clauze din contractul acestuia. In noiembrie, audienta emisiunii de la Prima TV l-a facut sa piarda cateva mii de euro.

La fel si in decembrie, desi, in ultimele doua saptamani din an, audienta a crescut, dupa modificarile din emisiune), informeaza paginademedia.ro.

Numai ca o astfel de situatie dificila nu a pus echipa emisiunii ”pe butuci”, asa cum s-ar fi asteptat multi care ii poara ”sambetele” lui Dragos, ci a motivat-o, dupa cum declara chiar el. Desi, conform unei clauze din contractul semnat cu Prima TV, penalizarile… il costa.

”Asa am gandit contractul, eu apar pe post si eu pierd. Acum, vom vedea cat timp se va intampla asta. S-a intamplat o data. In alta luna a fost peste, in alta a fost sub.”

Scaderea audientei si… ”starea de efervescenta”

Dragos Patraru spune ca scaderea audientei a declansat o stare de efervescenta la care nu s-ar asteptat nimeni.

„De cand ne-a scazut audienta de vreo 2-3 saptamani, stii cat de efervescenti suntem? Eu ma trezesc noaptea si scriu idei. Mai aveam efervescenta asta daca faceam 2.5 si bani? Nu. Eu, cand nu fac audienta, ma doare ficatul. Am nevoie de aer. La mine e o chestie fizica, eu de asta o sa mor daca mai stau mult in treaba asta, ca nu fac audienta.”

Intrebat ce schimbari au fost facute pentru a recastiga telespectatorii, Dragos Patraru a facut referire si la subiectele care erau foarte lungi.

„Subiectele erau foarte lungi la noi, un subiect dura 3 minute si jumatate, pentru omul care zapeaza, e foarte mult. Aveam 10 subiecte in fiecare emisiune. Acum avem 20. Le-am scurtat”, a spus Patraru.

Dar Dragos Patraru ia in calcul si varianta in care

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !