„Dragostea aia mare.” Ce i-a transmis Culiță Sterp iubitei sale, Daniela

După incidentul care a avut loc, artistul i-a transmis un mesaj emoționant logodnicei sale, deoarece aceasta este implicată într-un nou proiect, iar el i-a arătat apreciere pentru toată munca depusă.

Culiță Sterp a publicat un mesaj în mediul online, după ce cântărețul a cauzat un accident rutier grav, fiind cercetat pentru vătămare corporală, conducerea sub influența alcoolului, a substanțelor interzise, și părăsirea locului faptei.

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru iubita lui

Culiță și Daniela au o relație foarte strânsă și sunt foarte fericiți împreună. Artistul a postat, în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru iubita lui, după ce aceasta a luat parte la un nou proiect. El i-a transmis că este trecutul, prezentul și viitorul ei și că este foarte mândru de ea și de ceea ce a realizat până acum.

”Trecutul, prezentul și viitorul meu! Dragostea aia mare!(…). Sunt mândru de ea”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Artistul a fost prezent în sala de judecată, în urmă cu o zi, pentru a se judeca contestația procurorilor la decizia de punere în libertate a manelistului. Culiță a avut o reacție neașteptată atunci când a ieșit din sală și a fost numai cu zâmbetul pe buze, dar a făcut și jigniri la adresa jurnaliștilor.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, i-a spus Culiță Sterp reporterului.

Culiță Sterp, prima reacții după accidentul rutier de la Cluj-Napoca

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp a venit și el cu primele reacții după accidentul de la Cluj. Cântărețul a declarat că a avut nevoie de puțin timp înainte de a face o declarație publică. Acesta a circulat cu viteză, a ignorat semnalele oamenilor legii, dar și culoare semaforului și a provocat un accident în Cluj-Napoca.

”Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi. Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, cu mult mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, deocamdată cam atât, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a fost mesajul lui Culiță Sterp, de pe pagina personală de Instagram.