Drama acestui tanar va emotiona o intreaga tara. Dupa ce a trecut prin atatea, inca mai are puterea de a merge inainte. Desi este bolnav, vrea sa-si castige rostul in viata

• Un tanar din Iasi este purtator de hepatita, iar din aceasta cauza nimeni nu il angajeaza • Desi a terminat studii superioare, barbatul a ajuns sa lucreze in calitate de casier intr-un centru comercial • A fost infectat cu hepatita in centrul de plasament in care acesta a locuit, unde barbatii au profitat de el • In acest moment, barbatul se descurca de unul singur, dar economiile nu-i vor mai ajunge mult timp • Isi doreste sa munceasca si sa-si faca un rost in viata, indiferent de domeniu • A avut o viata grea, dar isi doreste sa uite de trecut si sa o ia de la capat

Drama lui Ilie Constantin Creanga a inceput în anul 1991, când a fost abandonat de catre familia lui si a fost introdus într-un centru de plasament, unde viata nu i-a fost atât de usoara. O fire bolnavicioasa din nastere, acesta a avut multe probleme de întâmpinat, dar nu a reusit sa le rezove nici pâna în ziua de astazi.

Rapus de diferite boli care l-au îngenunchiat, Ilie nu a putut niciodata sa aiba parte de un parcurs al vietii normal. Ceea ce îsi doreste cel mai mult este sa poata munci. Si, desi ar putea alege un loc de munca, acesta se multumeste cu orice, din cauza faptului ca nimeni nu-l accepta în câmpul muncii cu toate bolile pe care le are.

Reporterii BZI au luat legatura cu barbatul în vârsta de 28 de ani, iar el le-a povestit greutatile prin care a trecut si toate dorintele pe care le are.

Conceput din greseala

Ilie a locuit o buna perioada de timp în centrul de plasament, iar apoi a fost luat în asistenta maternala. Ceea ce parea sa fie bine la început si frumos, mai târziu avea sa se transforme într-un adevarat calvar. Certurile si bataile erau la oridinea zilei, mai ales din cauza problemelor de sanatate pe care Ilie le avea. „Eu am fost conceput din greseala, mama mea biologica a mers mereu din floare în floare, iar drept dovada mai am înca cinci frati din partea ei, toti facuti cu alti barbati. Am întâlnit-o la vârsta de 18 ani, dar nu am avut ce sa discut cu ea, era prea rece, prea insensibila. Dar, revenind la familia mea maternala, a fost bine o perioada de timp, pâna când am început sa am probleme de sanatate, iar ei nu voiau sa ma ajute nicicum. Eu aveam alocatie si puteam sa-mi cumpar singur medicamente, dar ei îmi luau toti banii. De aceea, boala mea a evoluat foarte mult, iar de la o singura boala am ajuns la altele trei. În anul 2003 am fost diagnosticat cu un tip de hepatita, anume B, iar în 2009 am aflat ca am si hepatita D, iar pe ambele le-am luat din casa de copii, unde am fost abuzat de alti barbati. Dupa aceea, problemele au continuat sa ma doboare”, spune Ilie Constantin Creanga.

A suferit patru interventii chirurgicale

Dupa ce a aflat teribila veste,

 » Sursa: bzi.ro