Drama fără margini din familia lui Alex Chelba, unul dintre tinerii care au murit în incendiul de la Colectiv. Sora fotografului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

765

S-au derulat momente emoționante astăzi într-o sală de la Tribunalul București, unde rudele victimelor tragediei Colectiv au depus noi mărturii. Irina, sora lui Alex Chelba, a vorbit cu lacrimi în ochi despre drama fără margini care a marcat familia sa… încă de când ea nu împlinise vârsta buletinului.

Sora fotografului a făcut dezvăluiri cutremurătoare atât despre viața dinainte de #Colectiv, cât și cea de după această tragedie națională.

Sora lui Alex Chelba, dezvăluiri cutremurătoare în procesul de astăzi în dosarul Colectiv

Irina Chelba a povestit cum ea și fratele său și-au pierdut mama în copilărie și că, ulterior, tatăl lor a ținut loc de doi părinți. Cu lacrimi în ochi, sora lui Alex Chelba a mărturisit că, deși viața i-a despărțit… ei au continuat să aibă o relație apropiată. După ce fratele ei a devenit una dintre victimele incediului din clubul Colectiv, viața sa s-a schimbat total… iar organismul tânărului fotograf a cedat după o săptămână de luptă… Au urmat sute de zile de vinovăție… că n-a putut face mai mult ca să-l salveze și tot atâtea de suferință, dor, revoltă…

“La o săptămână, în urma incendiului de la Colectiv, a decedat fratele meu, Alex Chelba, în varsta de 32 de ani. Era fotograf. Era singurul meu frate. Noi ne-am pierdut mama cand aveam eu 12 ani si tatal ne-a crescut cat am locuit împreună pana la 23 de ani, ai lui Alex. Ulterior, drumurile ni s-au despartit, dar am ramas apropiați, vorbeam la telefon, ne si intalneam destul de des.

Dupa dispariția fratelui meu, si in ziua de azi am senzația cand merg pe strada… plange incet… alaturi de el. Am un sentiment de vinovatie, ma cert cu toata lumea, cred ca nu am facut tot ce as fi putut sa fac sa ii salvez viata, sa nu il las intr-un spital romanesc. 

Pe plan profesional, mi-a fost afectat climatul de la locul de munca, mi s-a reprosat ca sunt prea tristă, ca ma îmbrac in negru, ca nu zambesc. Aveam multe drumuri de facut pt Alexandru. In octombrie 2017, mi s-a adus la cunostinta ca postul meu se restructura. Abia anul viitor (n.r.: 2018), in august am reusit sa imi gasesc un alt loc de munca. In prezent, am colegi care ma sustin, dar am momente de singurătate. Am considerat ca nu ma ajuta terapia psihologica.

M-a ajutat tatal meu pana in ianuarie anul acesta, a incercat sa se implice el si pentru mine in proces, ulterior, a decedat in urma unor probleme de sanatate si a presiunii psihice. Rugamintea mea pentru dumneavoastră e sa dati o sentință dreapta”, a declarat Irina Chelba, sora lui Alex Chelba, în fața judecătorilor de la Tribunalul București.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise