Drama marelui actor Constantin Codrescu. Propria mamă i-a otrăvit soția

Constantin Codrescu a fost unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre. Maestrul român a plecat dintre noi în urmă cu o zi, la venerabila vârstă de 91 de ani. A lăsat în urmă multă tristețe, dar și o adevărată avere culturală. A plecat, însă, cu un mare regret și o durere imensă în suflet.

Soția actorului, otrăvită de propria soacră
Actorul Constantin Codrescu nu a avut deloc o viață ușoară. A suferit mult din cauza loviturilor primite, dar poate că una dintre cele mai șocante povești a fost otrăvirea soției sale de către mama lui. Femeia ajunsese în pragul disperării și a recurs la un gest Șocant.

Aceasta se temea că fiul ei nu o va mai susține din punct de vedere financiar și credea că va reuși să o ucidă pe femeie. A apelat la ajutorul unei vrăjitoare, care i-a prescris leacuri ce aveau să o distrugă pe femeie și să îi cauzeze probleme grave de sănătate.

Niciun medic nu găsea cauza acestor simptome și nici un tratament pentru ele. Mătușa actorului, însă, a avut un vis în care un înger i-a zis tot ce se intampla și așa a reușit să o salveze pe Valeria.

“Analizele nu explicau vreo cauză a degradării organismului soţiei mele. După vis, medicii abia atunci au înţeles adevărata cauză a bolii care părea imposibil de diagnosticat. Tot după vis am aflat că mama, când eu lipseam de acasă îi oferea Valeriei mâncare şi lichide peste care presăra nişte prafuri ciudate.”, a mărturisit actorul.

Constantin nu a putut să o ierte niciodată pe mama lui pentru cele făcute și chiar s-a comportat foarte urât cu ea. Într-un moment de furie, nu a mai ținut cont de nimic și și-a vărsat nervii pe ea, lucru pe care l-a regretat toată viața.

Chiar dacă acel episod nu i-a despărțit, cei doi au ajuns să meargă pe drumuri diferite ceva mai târziu. Actorul mărturisea că între ei s-a instalat o mare monotonie, peste care nu au mai putut trece.