14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Drama neştiută a lui Ilie Năstase. Tatăl celebrului tenisman a fost arestat şi bătut crunt: „Am vrut să mă răzbun!”

Ilie Năstase, cel mai mare tenismen pe care l-a avut România, se află față în față cu cu Denise Rifai. Frumoasa prezentatoare îl va supune pe Ilie Năstase la cele 40 de întrebări.

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase este supus tuturor întrebărilor la care nu s-a dat un răspuns până acum. Celebrul tenisman a răspuns la o întrebare despre arestarea tatălui său, care l-a emoționat foarte mult.

Trauma prin care a trecut Ilie Năstase
Despre marele tenismen s-au scris multe de-a lungul timpului, viata sa fiind intotdeauna in atentia mass-mediei. Exista insa si o parte despre care marele sportiv a evitat pana de curand sa dea detalii, fiind vorba despre cel mai mare si, de fapt, dupa cum el insusi afirma, singurul obstacol emotional din viata sa.

Ilie Nastase a povestit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai „, ca tatal lui a fost arestat și bătut, iar în urma declaratiilor facute de soferul masinii care, in urma numeroaselor batai primite, a declarat ca au fost complici.

Marele tenismen i-a marturisit Denise Rifai că, pentru copilul de atunci, in varsta de 13 ani, a urmat o perioada de cosmar.

„Când ești copil, rănile sunt foarte adânci. Se adâncesc cu timpul, cred, pentru că am fost filați, nu aveam voie să mergem nici pe stradă. Cei care îl băteau pe tatăl meu… De aceea eu am o problemă cu… nu cu poliția, cu miliția. Nu am o problemă cu toți, cu ăia care l-au bătut. Cei care îl băteau pe taică-meu erau sportivi, asta a fost cel mai greu să accept. Erau boxeri, cel care îl bătea, cred că Murețean îl chema, a murit. Erau niște luptători, pentru că ei știau unde să lovească, la ficat. Nu mai țin minte numele șoferului, cred că șoferul a murit de la bătaie, la miliție.

Când a ieșit, ne-am dus să-l luam de acolo, și a căzut pe jos când a claxonat. Lucrurile astea te marchează. Am vrut să mă răzbun, dar răzbunarea… eram prea mic. Cel care îl bătea pe taică-meu, unul dintre ei, era prieten cu fratele meu și ăsta a fost șocul meu cel mai mare. Când a crescut, el a plecat din România că, cine știe ce se mai întâmpla.”, a mărturisit Ilie Năstase.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate