miercuri, 23 septembrie 2020

Drama teribilă pentru Liviu Mititelu în aceste momente! Tatăl lui a murit! Manelistul este pur și simplu distrus

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Liviu Mititelu și-a pierdut tatăl ieri, 18 mai.

Liviu Mititelu trece prin momente foarte grele în aceste clipe! Cunoscutul manelist și-a pierdut, ieri tatăl, iar sufletul lui este, acum, pustiu.

Liviu Mititelu a pus o ultimă poză cu părintele său
De altfel, pe adresa lui de socializare, artistul a pus în urmă cu câteva ore o forografie cu părintele său, în dreptul căreia a și scris câteva rânduri. ”Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a menționat manelistul. Imediat, au apărut și reacțiile oamenilor care îi îndrăgesc muzica, toți dorind să îi fie alături, măcar din punct de vedere moral.

Liviu Mititelu este distrus! Tatăl lui a murit! ”Al tău „tătică”
Liviu Mititelu este distrus! Tatăl lui a murit, dar vorbele oamenilor par să îi mai aline din necaz.”Îmi pare foarte rău! Să îți dea Dumnezeu putere să treci cu bine peste aceasta durere imensă!”, ”Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa îți dea putere sa treci peste acest necaz!” sau ”Al tău „tătică”….om cu suflet mare Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe Liviu fii puternic”, cam așa au sunat cele peste 1000 de mesaje pe care îndrăgitul cântăreț le-a primnit în cursul zilei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă