sâmbătă, 23 mai 2020

Drama teribilă pentru Liviu Mititelu în aceste momente! Tatăl lui a murit! Manelistul este pur și simplu distrus

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Liviu Mititelu și-a pierdut tatăl ieri, 18 mai.

Liviu Mititelu trece prin momente foarte grele în aceste clipe! Cunoscutul manelist și-a pierdut, ieri tatăl, iar sufletul lui este, acum, pustiu.

Liviu Mititelu a pus o ultimă poză cu părintele său
De altfel, pe adresa lui de socializare, artistul a pus în urmă cu câteva ore o forografie cu părintele său, în dreptul căreia a și scris câteva rânduri. ”Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a menționat manelistul. Imediat, au apărut și reacțiile oamenilor care îi îndrăgesc muzica, toți dorind să îi fie alături, măcar din punct de vedere moral.

Liviu Mititelu este distrus! Tatăl lui a murit! ”Al tău „tătică”
Liviu Mititelu este distrus! Tatăl lui a murit, dar vorbele oamenilor par să îi mai aline din necaz.”Îmi pare foarte rău! Să îți dea Dumnezeu putere să treci cu bine peste aceasta durere imensă!”, ”Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa îți dea putere sa treci peste acest necaz!” sau ”Al tău „tătică”….om cu suflet mare Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe Liviu fii puternic”, cam așa au sunat cele peste 1000 de mesaje pe care îndrăgitul cântăreț le-a primnit în cursul zilei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Drama teribilă pentru Liviu Mititelu în aceste momente! Tatăl lui a murit! Manelistul este pur și simplu distrus 2