35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Drama teribilă pentru Liviu Mititelu în aceste momente! Tatăl lui a murit! Manelistul este pur și simplu distrus

Liviu Mititelu și-a pierdut tatăl ieri, 18 mai.

Liviu Mititelu trece prin momente foarte grele în aceste clipe! Cunoscutul manelist și-a pierdut, ieri tatăl, iar sufletul lui este, acum, pustiu.

Liviu Mititelu a pus o ultimă poză cu părintele său
De altfel, pe adresa lui de socializare, artistul a pus în urmă cu câteva ore o forografie cu părintele său, în dreptul căreia a și scris câteva rânduri. ”Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a menționat manelistul. Imediat, au apărut și reacțiile oamenilor care îi îndrăgesc muzica, toți dorind să îi fie alături, măcar din punct de vedere moral.

Liviu Mititelu este distrus! Tatăl lui a murit! ”Al tău „tătică”
Liviu Mititelu este distrus! Tatăl lui a murit, dar vorbele oamenilor par să îi mai aline din necaz.”Îmi pare foarte rău! Să îți dea Dumnezeu putere să treci cu bine peste aceasta durere imensă!”, ”Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa îți dea putere sa treci peste acest necaz!” sau ”Al tău „tătică”….om cu suflet mare Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe Liviu fii puternic”, cam așa au sunat cele peste 1000 de mesaje pe care îndrăgitul cântăreț le-a primnit în cursul zilei.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate