După despărțirea de Liviu Dragnea, Bombonica Prodana a luat o decizie radicală. Cu ce se ocupă acum

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea s-a axat mult, în ultimii ani, pe cursurile de dezvoltare personală. Pasionată, Bombonica a devenit între timp instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor.

Pe un site dedicat tehnicii de reprogramare a subconștientului și de vindecare emoțională, apare informaţia că ea este “practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”. Presa locală susține că Bombonica era cunoscută în Teleorman pentru pasiunea sa în domeniul spiritualității și al cunoașterii oculte a lumii.

Bombonica, acuzată de abuz în serviciu
Liviu Dragnea și fosta lui soție au fost împreună timp de aproape trei decenii și au o fiică Alexandra. Prezență discretă, despre Bombonica s-a stiut doar că administra, în acte, un hotel din Turnu-Măgurele. De asemenea, ea era angajată la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman (DPCT). Și fosta soție a lui Dragnea a avut probleme cu legea fiind acuzată de DNA de abuz în serviciu.

Și-a recunoscut, însă, vina și a plătit prejudiciul, astfel încât a scăpat de închisoare:

”În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate”, se arăta în comunicatul DNA.

Irina Tănase a recunoscut că s-a despărțit de Liviu Dragnea
Irina Tănase a recunoscut faptul că ea și fostul lider PSD și-au spus adio. Cu toate acestea, tânăra a vrut să menționeze faptul că nu a călcat strâmb și că i-a fost fidelă în toți cei opt ani de relație.

„Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut să îi facă rău lui Liviu. În această poveste nu contez eu, nu mie vor să îmi facă rău, chiar dacă îmi fac.Mă întreb și eu, dacă e adevărată, oare de ce nu a ieșit această poveste când era președintele PSD? Sau când a fost închis? Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața”, a transmis Irina Tănase.