23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

După primar, au fost reținuți și toți cei 16 cercetați din dosarul Ciorani

Toate cele 17 persoane vizate de perchezițiile de miercuri din comuna Ciorani, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești în care este cercetată fraudarea rezultatelor alegerilor locale din septembrie 2020 ,au fost reținute pentru 24 de ore.

Printre persoanele reținute se află și primarul comunei, Marin Voicu, dar și mai mulți angajați ai Primăriei, care la momentul respectiv au fost implicați în procesul electoral desfășurat în secțiile de votare, au declarat surse apropiate anchetei pentru Observatorul Prahovean.

Toate cele 17 persoane reținute urmează să fie prezentate Instanței, iar un judecător de drepturi și libertăți va decide cercetarea acestora în stare de arest, libertatea sau control judiciar.

Vă reamintim că „la data de 09.06.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova – Serviciul investigaţii criminale, au efectuat un număr de 18 percheziții domiciliare

într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificarea documentelor şi evidențelor electorale prev.

 » Citeste mai mult pe realitateadeprahova.net

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate