23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Dustin Diamond, actorul din Salvat de clopoțel a murit la 44 de ani! Avea cancer

Dustin Diamond a murit de cancer, a declarat reprezentantul său. Tânărul de 44 de ani a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Samuel „Screech” Powers în popularul sitcom american din anii ’90 despre un grup de prieteni din liceu și directorul lor.

El a finalizat recent o primă rundă de chimioterapie după ce luna trecută a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Starea sa s-a deteriorat rapid în ultima săptămână, a spus agentul Roger Paul.

„Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să mintă scufundat de durere. Pentru asta, suntem recunoscători”, a spus el luni.

Serialul ” Salvat de Clopotel ” a fost difuzat și în România

Salvat de Clopotel a funcționat timp de patru sezoane din 1989 până în 1993 și a fost un serial de succes la nivel mondial fiind foarte cunoscut și în România.

Mario Lopez, cunoscut fanilor spectacolului sub numele de AC Slater, a spus: „Dustin, îți va fi dor de bărbatul meu. Fragilitatea acestei vieți este ceva ce nu trebuie luat niciodată de la sine înțeles. Rugăciunile pentru familia ta vor continua.”

Mark-Paul Gosselaar, care a jucat rolul lui Zack Morris, a scris pe Twitter că Diamond este „un adevărat geniu comedian” și a spus că „îi vor lipsi acele scântei crude și strălucitoare pe care numai el a fost capabil să le producă”.

Diamond și-a reluat rolul în seria de urmări Saved by the Bell: The New Class și Saved by the Bell: The College Years. Dar el nu a apărut în seria recentă.

Americanul a participat și la Celebrity Big Brother în 2013.

Și mama lui Dustin a fost răpusă de cancer
Există temeri că actorul ar suferi de un anumit timp de cancer, deoarece familia sa are antecedente în acest sens, iar mama lui a murit de cancer mamar. Actorul care i-a dat viață personajului Samuel Screech Powers a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990 – „Salvaţi de clopoţel”.

Acest sitcom a avut patru sezoane şi un serial derivat – intitulat „Saved by the Bell: The College Years”. Dustin Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock.

O viață marcată de suișuri și coborâșuri
După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri. În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate