„E în scaun cu rotile.” Care este stare de sănătate actuală a lui Viorel Lis, la o săptămână…

Oana Lis s vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis, la o săptămână după ce a fost internat. Cum se simte în momentul actual fostul primar al Capitalei.

Oana Lis a oferit informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis și a spus că în momentul de față el se află într-un centru de recuperare și nu se poate deplasa fără ajutor.

Soția fostului primar al Capitalei are grijă de el constant și i-a fost alături în fiecare moment greu din viață.

Fostul edil are nevoie de recuperare și de liniște. Cel mai bun lucru pe care Oana poate să îl facă este să fie lângă el și să îi ofere tot sprijinul de care are nevoie.

Vedeta a spus despre Viorel Lis că este într-un centru de recuperare și se află în scaun cu rotile, iar situația nu este deloc una agreabilă, dar încearcă să se recupereze.

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a spus Oana Lis pentru Fanatik.

Cu o săptămână în urmă, Oana Lis a speriat foarte mulți internauți cu mesajul pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook, unde a spus că Viorel se află din nou la spital.
Ea le-a cerut tuturor persoanelor de pe internet să se roage pentru starea de sănătate a soțului ei.

Continuarea pe kfetele.ro