10.7 C
București
luni, 8 martie 2021

Ea este mama care i-a furat iubitul fiicei ei. Ambele sunt acum însărcinate cu același bărbat

O mamă și fiica ei sunt însărcinate cu același bărbat, după ce femeia i-a ”furat” iubitul adolescentei în vârstă de 16 ani. Acest caz revoltător a stârnit o serie de reacții in mediul online.

Sorin Savin, un tânăr de 27 de ani, a avut o relație cu fiica femeii în vârstă de doar 16 ani. A întreținut relații intime cu adoelescenta timp de cativa ani, dupa care și-a îndreptat atenția către mama fetei, cu care a intretinut relatii sexuale, de asemenea, si pe care a lasat-o gravida. Pentru ca nu era capabil sa se controleze, nu s-a oprit aici. A incercat sa o violeze pe fiica cea mică a femeii.

În vârstă de doar 12 ani, minora a fost găsită rătăcind prin sat. Localnicii au chemat Poliția, iar ulterior s-a stabilit că bărbatul a pătruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de 12 ani, împreună cu sora sa, de 16 ani, unde a avut o tentativă de viol asupra surorii mai mici. De frică, fata a fugit de acasă, fiind găsită de politiștii din Băcani. Cercetările au scos la ivealã un alt fapt revoltãtor: individul de 27 de ani nu doar cã trãieste în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relatie si cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmã cu 3 ani, potrivit vremeanouă.ro.

Mama adolescentei de 16 ani, care a avut o relație cu bărbatul în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, când avea doar 13 ani, este acum însărcinată cu fostul ”ginere”, ea urmând să devină mamă peste patru luni.

”Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad. Cazul va fi evaluat, în întreaga sa complexitate. împreună cu organele de cercetare penalã. În ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale”, a declarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui, potrivit sursei citate.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate