18.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Ea este șoferița care a provocat accidentul soldat cu decesul a trei persoane – EXCLUSIV/ FOTO/ UPDATE

Tragedie în urmă cu puţin timp pe raza localităţii Scânteia din Iași. O familie a fost decimată într-un moment de neatenţie. O şoferiţă în vârstă de 18 ani a produs un accident rutier grav. Un TIR a intrat în maşina iar în urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane, printre care mătușa, unchiul și tatăl. şoferiţei. Șoferița are 18 ani.

Toate persoane implicate în accidentul rutier proveneau din aceeaşi familie care erau domiciliate în localitatea Ţibăneşti.

UPDATE: Mama Adelinei N. nu a murit! A murit doar mătuşa, unchiul şi tatăl său. Din primele informaţii obţinute la faţa locului se părea că mama sa a murit, dar femeia decedată este mătuşa sa, fiind făcută o confuzie.

Accident rutier mortal în judeţul Iași soldat cu trei decese
Conform informaţiilor deţinute în exclusivitate de reporterii BZI.RO se pare că accidentul s-a produs pe raza localităţii Scânteia. Într-un moment de neatenţie, şoferiţa nu ar fi acordat prioritate unui TIR. Din această perspectivă, şoferul TIR-ului nu a mai putut evita impactul şi a intrat în partea laterală a autoturismului marca Opel.

Impactul a fost unul extrem de violent, autoturismul ricoşând în gardurile unei case aflate în zonă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane printre care şi mama şoferiţei în cauză. Şoferiţa are doar 18 ani şi este începătoare. Aceasta a scăpat cu viaţă şi a fost transportată în stare gravă la spital.

Șoferița este începătoare și are doar 18 ani
Adelina, șoferița implicată în teribilul accident rutier are 18 ani și un moment de neatenție a costat mult. Un TIR a intrat în mașina condusă de aceasta. Impactul s-a soldat cu trei decese.

”ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte 2 sunt conștiente. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este în dinamică.” au declarat reprezentanții ISU Iași pentru BZI.RO

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate