Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, despre salariul de la PRO TV: „În capăt de tot cred că e Bobonete, ăștia care au cel mai mult”

Ecaterina Ladin, cunoscută ca Dalida din „Las Fierbinți”, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit despe serialul în care joacă. Ce spune actrița despre salariul de la PRO TV.

În ediția de miercuri, 7 septembrie, Ecaterina Ladin a fost în ploul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre serialul în care joacă.

Actrița, Dalida din „Las Fierbinți”, spune că în topul celor mai bine plătiți, în vârf, se află Mihai Bobonete. Vedeta susține că ea se află după Toma Cuzin când vine vorba despre banii încasați de la PRO TV.

„Se câștigă orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta.

Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță. sursa