Bernie Ecclestone: Aș încasa un glonț pentru Putin! El e o persoană sensibilă – video

Britanicul Bernie Eccleston, fostul șef al Formulei 1, acum în vârstă de 91 de ani, a făcut niște afirmații bizare în cadrul unui interviu pentru Good Morning Britain, citat de Daily Mail.

În cadrul emisiunii tv difuzată de ITV, Eccleston a afirmat că ar „încasa un glonț” pentru președintele Vladimir Putin, despre care crede că ”face ceea ce este corect” în invazia din Ucraina.

”Ceea ce face el (Putin – N.R.) este ceva ce a crezut că este lucrul corect pentru Rusia. Din păcate, ca mulți oameni de afaceri, cu siguranță ca și mine, facem greșeli din când în când, și când ai greșit trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a scăpa”, a declarat Ecclestone, de pe acoperișul vilei sale din Ibiza.

”Cred că ar fi fost desfășurat corect – mă refer la cealaltă persoană din Ucraina… Înțeleg că a fost un comediant și pare că vrea să continue acea profesie… Cred că dacă s-ar fi gândit, ar fi făcut un efort să vorbească cu Putin, care este o persoană sensibilă și l-ar fi ascultat și probabil ar fi făcut ceva în legătură cu asta”, a mai spus Eccleston.

Pe Eccleston îl leagă de Putin o prietenie îndelungată, pe baza căreia, în 2014, s-a materializat și cursa de Formula 1 de la Moscova.