Eclipsa de lună ne va afecta pe toti! Previziuni de la astrologul Cristina Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre modul în care eclipsa de lună din 8 noiemrie ne va afecta. Acest eveniment astral are un impact puternic asupra tuturor și ne va ajuta să ne reorientăm și să ne repoziționăm pe toate planurile.

Cum ne afectează eclipsa de lună

“Este o eclipsă totală de Lună cu impact major. Este o eclipsă dură, pe Taur, pe semn de pământ, pe semne fixe, acestea sunt de obicei cele mai tensionate”, spune astrologul.

“Și, pentru că este însoțită de o planetă responsabilă de evenimente imprevizibile ce țin de vreme, fenomene naturale, defectarea sau avarierea unor aparate, mișcări sau evenimente sociale dintre cele mai anarhice, toate generează impact asupra unor grupuri mari de oameni.

Ne aduce cu picioarele pe pământ destul de brutal, situații limită, dar care ne forțează să schimbăm direcția într-un sens bun. Ne dăm seama că drumul pe care mergem este unul înfundat.

Se întâmplă lucruri neobișnuite, nimeni nu este expert în situații cu care nu s-a mai confruntat, de aceea este important să luăm un răgaz și să medităm asupra fenomenului, nu neapărat să ne speriem.

Și în plan medical pot fi anumite probleme, pentru că se tot vorbește în ultima vreme de lucruri pe care poate oamenii le înțeleg mai puțin. Toate aceste situații și planete care stau de vreo doi ani, pentru că această eclipsa are o perioada tensionată de doi ani. Asta este vestea bună: cu eclipsa asta se cam termină problemele.

Afectează pe cei care au boli cardiovasculare sau pe cei care pot să se îmbolnăvească de așa ceva. Apar fenomene de sănătate bruște, nu neapărat pe suferință lungă, așa cum vor apărea la anul.

Cei care suferă de inimă sau trec prin perioade agitate e bine să se analizeze și să nu se ajungă la situații nedorite.” a povestit Cristina Demetrescu la Antena 3.