Eclipsa de Luna plină din 8 noiembrie. Vremuri grele și situații imprevizibile – ZODIILE AFECTATE

Eclipsa de Lună plină din data de 8 noiembrie, în zodia Taurului, vine să completeze și să amplifice evenimentele și situațiile deosebite care au apărut în viața noastră după eclipsa de Soare din 25 octombrie. În zodiacul amerindian, ea este Luna castorului și ne avertizează să ne pregătim pentru vremuri grele.

Eclipsele sunt dificil de suportat, chiar și de către cele mai norocoase zodii, care sunt mai puțin influențate de ele. Dar eclipsele din această toamnă s-au dovedit mult mai dificile decât ne așteptam.

Eclipsa de Soare din Scorpion, din data de 25 octombrie a declanșat schimbări și evenimente imprevizibile, iar eclipsa de Lună din Taur, din data de 8 noiembrie vine acum să le amplifice și să grăbească finalizarea unor activități sau planuri care nu sunt toate în favoarea noastră.

Previziunile mai puțin fericite despre bani, stabilitate financiară și echilibru pe care le aduce eclipsa de Lună plină sunt amplificate și de o conjunctură astrală tensionată. În aceste zile, Marte și Jupiter se află în mișcare retrogradă și vor influența domeniile strâns legate de cel financiar, și anume cariera, relațiile profesionale, dialogul cu superiorii, comunicarea la nivel profesional sau șansele de angajare.

Această eclipsă ne avertizează să ne îngrijim mai mult de sănătatea noastră la interior, pentru a ne bucura de un aspect fizic plăcut. Pornind de la dietele de slăbit, la cure cu legume și fructe de toamnă, până la cure cu ceaiuri, cu miere sau propolis și mișcare în aer liber, fiecare dintre noi trebuie să ne schimbăm programul zilnic și să facem mai mult pentru sănătatea noastră. În ceea ce privește riscurile, este posibil ca semnele fixe și anume Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul să aibă de suferit și să descopere afecțiuni care trebuie tratate imediat și în mod constant, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Eclipsa de Lună plină și zodiile

Berbec

Nativii zodiei trebuie să își țină în frâu impulsurile și să fie cât mai prudenți în relațiile cu cei din jur. În perioada influențată de eclipsă trebuie să evite cu orice preț disputele care nu aduc niciun beneficiu. Merită să dea replica doar dacă le sunt lezate interesele.

Taur

Profund afectată de eclipsa totală de Lună, zodia Taurului trebuie să fie atentă în primul rând la sănătate, pentru că pot apărea probleme destul de grave care vor afecta liniștea familiei și confortul personal, dar și capacitatea de muncă. Iar problemele de sănătate vin la pachet și cu noi cheltuieli.

Gemeni

Nativii zodiei de Aer sunt mai puțin afectați de eclipsa de Lună plină, dar vor simți că unele activități sau proiecte trebuie oprite, schimbate sau îmbunătățite. Este bine să ia o pauză în aceste zile, să se gândească bine la soluții mai bune și să încerce să caute alte rezolvări.

Rac

Eclipsa de Lună plină va fi destul de îngrijorătoare pentru zodia Racului, care este patronată de astrul selenar. Racii se vor simți mai obosiți, mai stresați și vor avea un nivel de energie foarte scăzut. Se recomandă o pauză lungă și refacere după evenimentele mai puțin plăcute din viața lor.

Leu

Nativii Lei vor resimți efectele eclipsei în plan profesional și este posibil să primească vești contradictorii. Vor fi situații profitabile, dar vor fi și momente critice în care este posibil să ia o decizie greșită și să încheie o activitate care merita să fie continuată.

Fecioară

Nativii zodiei sunt cumpătați și calculați, au mare grijă de banii lor și de situația materială a familiei. Cu toate acestea, eclipsa poate aduce situații imprevizibile și cheltuieli care nu au fost luate în calcul. Este posibil să piardă niște bani în următoarele zile.

Balanță

Pentru cei născuți în zodia de Aer a Balanței, eclipsa poate aduce mult stres și dezechilibru emoțional. Pot apărea conflicte în familie sau situații tensionate la serviciu, unde este nevoie de tact sau chiar de compromisuri usturătoare.

Scorpion

Eclipsa de Lună plină din 8 noiembrie poate accentua o situație neplăcută care a apărut în preajma eclipsei de Soare din Scorpion, din data de 25 octombrie. Nativii zodiei trebuie să fie atenți la consecințele ei și să se gândească la noi soluții pentru a depăși momentul critic.

Săgetător

Nativii zodiei trebuie să fie cumpătați, mai ales cu banii. Se anunță cheltuieli mari în aceste zile, fie că erau deja prevăzute sau nu. Iar familia face presiuni să se economisească mai mult. Săgetătorii trebuie să renunțe la unele mici plăceri costisitoare, spre exemplu la fumat.

Capricorn

Eclipsa de Lună plină poate grăbi împlinirea unei dorințe, se întrevăd șanse mai mari decât în trecut, dar este nevoie și de un efort mult mai mare. Capricornii vor munci mult în zilele influențate de eclipsă și vor avea succes, dar se fi mai frustrați și stresați.

Vărsător

Nativii zodiei nu sunt deloc atenți cu sănătatea lor, de aceea eclipsa va pune accentul tocmai asupra punctelor vulnerabile. Cine se confruntă acum cu tot felul de simptome și dureri inexplicabile, va ajunge mai devreme la un consult medical.

Pești

Vor avea surprize mari nativii Pești în preajma eclipsei care îi ajută să descopere ceva ascuns și dăunător. Vor avea o revelație și se vor decide să aibă mai multă grijă de ei, de sănătatea lor și de echilibrul lor emoțional. Unii dintre ei pot pierde pe cineva în care aveau încredere.