All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Educatie cu batul! Elev de clasa I, batut de invatator pentru ca nu se concentra la repetitia pentru serbarea de 8 martie

Un incident revoltator s-a petrecut la Scoala Gimnaziala ”George Baritiu” din localitatea clujeana Jucu de Sus – un invatator, suparat ca un elev de clasa I nu se concentreaza in timpul repetitiei pentru serbarea de 8 Martie, l-a batut pe saracul copil cu o bucata de lemn, in zona feselor si a mainilor!

Ziua urmatoare, baietelul a fost dus de mama sa la I.M.L. Cluj, unde i s-a emis un certificat medicolegal, femeia fiind determinata sa depuna o plangere penala pe numele invatatorului, pentru practicile sale neconforme cu educatia – aceasta bataie fiind una dintr-un lung sir administrate copilului ei .

”Ioan Denes, invatatorul clasei baiatului meu, a facut repetitie cu copiii pentru serbarea de 8 Martie. Fiul meu, pe care-l vedeti si dumneavoastra – destul de plapand, l-am nascut prematur – se tot bataia fiindca obosise si nu se mai putea tine pe picioare.

Fapt care l-a enervat la culme pe invatator, astfel ca respectivul a insfacat un lemn, lung de vreo treizeci de centimetri, cu care a inceput sa-l loveasca peste solduri. Apoi l-a intrebat unde-l doare, iar micutul, pentru ca e de la tara, ca si noi de altfel, i-a spus, fara vreo intentie de a-si bate joc de el: „la cur”. Acest lucru i-a sporit invatatorului mania, care a continuat – cu si mai mult sarg – sa-l loveasca. Iar cand a ajuns baiatul, acasa, m-am ingrozit, pur si simplu: avea urme de lovituri pe solduri si manute”, a declarat mama baietelului, pentru gazetadecluj.ro.

Continuarea pe bzi.ro

loading...