El Este Andrei, Tânărul De 19 Ani, Care A Murit În Accidentul Din Sibiu.

El este Andrei Preda Pandele, tânărul de 19 de ani din Braşov, care a murit marţi dimineaţă în accidentul rutier cumplit care a avut loc la Sibiu.

„Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, a scris tatăl său, politician PSD, pe pagina de Facebook.

Andrei Preda, tânărul mort în accidentul din Sibiu, avea doar 19 ani și era din Brașov.

Tânărul se afla pe locul din dreapta-față al mașinii și, în urma impactului devastator, a murit pe loc.

Autoturismul marca Audi era de fapt al lui, însă îl lăsase pe prietenul său să îl conducă.

Părinții lui i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, acolo unde au și publicat o fotografie cu băiatul lor.

România deţine primul loc în Uniunea Europeană la accidentele cu victime, iar ierarhia nu pare să fie alta nici în acest an. Numai în Sibiu au fost în această lună accidente rutiere grave cu opt morţi.

O altă tânără, Untch Sonja Maria, de 20 de ani din Sibiu, a murit marţi dimineaţă în accidentul rutier cumplit care a avut loc la Sibiu.

De asemenea, alţi doi tineri sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.

Din primele informaţii se pare că şoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani din Braşov, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Tragedia a avut loc pe o stradă din Sibiu. Tinerii veniseră în vizită la niste prieteni, iar sear au ieşit să se plimbe cu masina prin oraş.

La volan se afla un tânăr de 20 de ani, care se pare că a călcat prea tare acceleraţia şi a pierdut controlul.

Maşina a lovit un semn de ciruclaţie apoi a ricoşat şi s-a înfipt în remorca unui TIR parcat pe marginea şoselei.

Şoferul a ajuns la spital, însă, în maşină se mai afla o fată de 19 ani şi alţi doi tineri de 22 de ani, care au murit.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru prietenul lui care afla pe scaunul din dreapta, nici pentru tânăra care stătea pe bancheta din spate. Amicul său care a supravieţuit este în comă, intubat, iar şansele să trăiască sunt minime.

Poliţiştii urmează să audieze mai mulţi martori pentru a stabili dacă înainte de producerea accidentului, şoferul a avut un comportament agresiv în trafic. Totodată, pe numele conducătorului auto au deschis un dosar penal.

Bilanţul tragediei de la Sibiu
Preda Pandele Andrei, 19 ani, Brașov, pasager faţă dreapta, mort

Untch Sonja Maria, Sibiu, 20 de ani, decedată, bancheta din spate

Spătariu Cosmin Mihai, Brașov, pasager stânga spate, 20 de ani, spitalizat

Şoferul, Păvălașcu Fabian Vlad, 20 de ani, Brașov, spitalizat.