Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

Elena Băsescu (42 de ani) a apelat, de-a lungul anilor, la mai multe intervenții estetice. Prima a fost de augmentare a buzelor, ulterior optând pentru o rinoplastie, forma nasului ei reprezentând unul dintre complexele sale.

Între timp, pentru a-și estompa ridurile fine și pentru a-și defini maxilarul, Elena a apelat și la injecții cu botox. O altă intervenție a fost la nivelul zâmbetului, Elena având în prezent fațete dentare.

Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice Recent, în mediul online, politiciana a publicat un selfie în care, deși poartă machiaj la ochi, tenul pare să-i fie curat sau machiat cu un fond de ten cu o acoperire foarte mică. În imagine ies în evidență verdele ochilor și tenul luminos.

O vreme, Elena a lucrat ca model. În 2012 s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, cunoscut și drept Syda, alături de care are doi copii, Sofia Anais (9 ani) și Traian Băsescu Jr. (7 ani). După un mariaj de patru ani, Elena și Syda au divorțat, însă au rămas în relații bune, pentru binele copiilor lor. Elena și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, din relația lor rezultând o fiică, Anastasia, în vârstă de 4 ani. Elena și Cătălin s-au despărțit în 2019.

În ciuda celor trei sarcini, Elena are în continuare o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unui regim alimentar echilibrat și al unei vieți foarte active. Elena practică Pilates și este adepta sporturilor de sezon, practicând paddlingul și surful vara, iar ski iarna. În plus, îngrijirea a trei copii mici este o activitatea destul de solicitantă în sine.

Vara, Elena este nelipsită de pe litoralul românesc. Are un fizic de invidiat, picioare tonifiate și abdomenul plat. Ca orice altă mămică, însă, Elena are pielea de pe abdomen subțiată, lucru pe care nu-l ascunde sub un slip cu talie înaltă sau sub un costum de baie dintr-o singură piesă.

 

continuarea aici