Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

Elena Băsescu (42 de ani) a apelat, de-a lungul anilor, la mai multe intervenții estetice. Prima a fost de augmentare a buzelor, ulterior optând pentru o rinoplastie, forma nasului ei reprezentând unul dintre complexele sale. Între timp, pentru a-și estompa ridurile fine și pentru a-și defini maxilarul, Elena a apelat și la injecții cu botox. O altă intervenție a fost la nivelul zâmbetului, Elena având în prezent fațete dentare.

Recent, în mediul online, politiciana a publicat un selfie în care, deși poartă machiaj la ochi, tenul pare să-i fie curat sau machiat cu un fond de ten cu o acoperire foarte mică. În imagine ies în evidență verdele ochilor și tenul luminos.

O vreme, Elena a lucrat ca model. În 2012 s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, cunoscut și drept Syda, alături de care are doi copii, Sofia Anais (9 ani) și Traian Băsescu Jr. (7 ani). După un mariaj de patru ani, Elena și Syda au divorțat, însă au rămas în relații bune, pentru binele copiilor lor. Elena și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, din relația lor rezultând o fiică, Anastasia, în vârstă de 4 ani. Elena și Cătălin s-au despărțit în 2019.

În ciuda celor trei sarcini, Elena are în continuare o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unui regim alimentar echilibrat și al unei vieți foarte active. Elena practică Pilates și este adepta sporturilor de sezon, practicând paddlingul și surful vara, iar ski iarna. În plus, îngrijirea a trei copii mici este o activitatea destul de solicitantă în sine.

Vara, Elena este nelipsită de pe litoralul românesc. Are un fizic de invidiat, picioare tonifiate și abdomenul plat. Ca orice altă mămică, însă, Elena are pielea de pe abdomen subțiată, lucru pe care nu-l ascunde sub un slip cu talie înaltă sau sub un costum de baie dintr-o singură piesă. Fiecare siluetă, mai suplă sau mai voluptoasă, cu sau fără vergeturi și/sau celulită este frumoasă în felul ei.

Despre viața cu trei copii, Elena mărturisea în trecut, la „Vorbește Lumea”: „Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”.

„A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Sofia și Traian sunt omogeni. Se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască”, mai declara în martie 2019, la Kanal D.

Elena este fiica cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. „Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Este sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și cu sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui”, a mai declarat Elena, tot la Kanal D.