Elena Băsescu, prima apariție publică după despărțirea de iubit! A fost cu toți cei trei copii

1.615

Elena Băsescu își vede de viața ei, după despărțirea de iubitul Cătălin Tomată. Fiica fostului președinte a fost la un botez cu toți cei trei copii ai săi.

Elena Băsescu s-a despărțit, de curând, de iubitul său, Cătălin Tomată, bărbatul de la care are și o fetiță de un an.

În weekend, Elena Băsescu și cei trei copii ai săi, au participat la botezul unui băiețel, al cărui naș a fost chiar tatăl ei, Traian Băsescu.

Elena Băsescu a apărut la biserică, cu toți cei trei copilași, veselă, grijulie cu micuții, îmbrăcați elegant.

Elena Băsescu a postat pe pagina ei de socializare și un fimuleț în care în momentul în care Traian Băsescu intră în biserică cu bebelușul în brațe, nepoții ăl strigă ”bunicul, bunicul…”, iar acesta nu rezistă tentației și se îndreaptă fericit spre micuții Elenei Băsescu.

Elena Băsescu s-a despărțit de iubitul său, Cătălin Tomată! Are cu fostul iubit o fetiță de un an

Elena Băsescu s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe, alias Tomată. Cei doi au avut o relație de doi ani și au împreună o fetiță, Anastasia, de doar un an.

Cu toate că lucrurile par tranșate definitiv, cei doi au încercat să păstreze discreția asupra acestui eveniment și să nu-l transforme într-un circ, așa cum au procedat alte perechi celebre. Apropiații cuplului spun că Elena n-a avut timp să dramatizeze prea mult situația, în condițiile în care are totuși trei copii de crescut.

Ea speră ca decența fostului ei iubit să nu complice viața micuței Anastasia care a rămas în grija mamei, alături de sora ei, Sofia Anais (4 ani), și de frățiorul Traian Jr (3 ani).

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise