ELENA CÂRSTEA SUFERĂ DUPĂ SURORILE DECEDATE. MESAJUL PE CARE L-A POSTAT PE FACEBOOK: „SUFLETUL MEU PLÂNGE, M-AŢI LĂSAT SINGURĂ”

907

Elena Cârstea locuiește de peste un deceniu în America, unde a început o viață nouă. Vedeta a fost greu încercată,

însă a reuşit să treacă peste toate loviturille pe care viaţa i le-a dat, însă pe unele nu le va putea uita niciodată.Cuprinsă de dor, solista plânge după surorile ei decedate, Ofelia, care a murit de cancer în 2017, la vârsta de 48 de ani şi Sanda, care s-a prăpădit pe când avea doar 28 de ani. ”Draga mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat.

Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Cârstea pe Facebook, când Ofelia ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere.

„Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului, a povestit artista într-o emisiune de-a lui

Cătălin Măruță, adăugând că nu a cercetat mai departe neverosimila povestea din cauza amenințărilor primite.

A reununţat la muzică şi lucrează în imobiliare
Elena Cârstea s-a mutat de 13 ani în America, împreună cu cele două fete pe care le-a adoptat de la orfelinat.

Sanda și Adriana au crescut, au 22, respectiv 18 ani și s-au înrolat în armata americană. Cât despre cântăreață, Elena și-a schimbat complet meseria și nu mai activează în industria muzicală.

Cântăreața a renunțat la muzică, odată ce s-a mutat în America și s-a reprofilat total. Elena a povestit pentru Click! că lucrează într-o agenție imobiliară pentru că poate avea un program flexibil, ceea ce îi permite să petreacă mai mult timp cu familia. sursa:cancan

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise