24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Elena Lasconi a fost taxată dur de internauți. Ce gest a făcut proaspăta primăriță

Elena Lasconi a fost taxată dur de internauți după ce „a scos duhurile rele din Primărie” cu ajutorul unui preot. Gestul fostei prezentatoare de știri a fost taxat de către o parte din persoanele care i-au apreciat pagina. Alții și-au arătat aprecierea și susținerea pentru primărița din Câmpulung Muscel.

Cel care a ajutat-o să “scoată duhurile rele din Primărie” a fost starețul Ieronim de la Mănăstirea „Negru Vodă”.

Elena Lasconi a fost taxată dur de internauți
„Am scos duhurile rele din Primărie! Am făcut curățenie și am chemat preotul așa cum face un creșțin ortodox. Mă bucur sincer și vă port în rugăciunile mele. Să fiți sănătoși, voioși și iubiți! Mulțumesc starețului Ieronim de la Mănăstirea «Negru Vodă» pentru slujbă și pentru icoană!”, scrie Elena Lasconi pe Facebook.

Unii internauți s-au arătat destul de deranjați de acest gest încât au comparat-o cu Gabriela Firea.

„Doamna Firea, nu v-am recunoscut!”;

„Lasconi e pentru noi Firea 2”;

„E dusă și doamna”;

„Pardon, ați băgat duhurile rele în Primărie. Acele duhuri se numesc intoleranță (pentru că cei de alte religii sau fără religie se simt discriminați), ipocrizie (pentru că cei ce au jurat pe biblie sunt cei ce au furat, proclamarea credinței nu e o garanție morală), pseudoștiință (pentru că soluțiile nu țin de religia cuiva ci de dovezi și fapte), populism (gâdilați sentimentele). Să sperăm că este ultima dumneavoastră greșeală!”;

„E puțin decrepită acțiunea, suntem în secolul XXI, nu în Evul Mediu!”„Era mai potrivit și de real folos un IT-st pentru a digitaliza serviciile instituției…”;

„Mergea și un descântec cu flori de urzici că-n paleoliticu’ timpuriu. Parol”;

„Cetățenii prin vot au scos duhurile rele din primărie și cred că tot cetățenii prin vot vor trebui să scoată și religia din politică, altfel nu văd cum”;

Acestea fiind doar o parte din comentariile lăsate de către persoanele care i-au apreciat pagina de Facebook.

Ce avere are Elena Lasconi
Elena Lasconi a fost taxată dur de internauți după ce „a scos duhurile rele din Primărie” cu ajutorul unui preot. Potrivit declarației de avere Lasconi deţine un teren de aproape 5.000 metri pătraţi în Câmpulung, cumpărat în 2005, în timp ce soţul ei a moştenit trei terenuri la Sornicesti (judeţul Olt), unul la Mogoşoaia (judeţul Ilfov) şi alte două la Topalu (judeţul Constantă).

Tot pe numele acesteia se mai afla casa de la Câmpulung, cumpărată în 2005, dar şi un apartament la Bucureşti, cumpărat în 2001. Soţul ei a moştenit şi el două apartamente în Bucureşti. La rubrica datoriilor, Lasconi a completat două credite în valoare totală de aproximativ 300.000 de lei. La venituri anuale, încasate în 2019, Elena Lasconi a completat că a câştigat 72.000 de lei (6.000 de lei pe lună) în calitate de corespondent Pro TV. Soţul ei a încasat doar 8.213 lei de la cabinetul său de avocatură.

După o carieră în televiziune de aproape 24 de ani, Elena Lasconi a renunțat la cariera pe care o avea pentru a candida la primăria din Câmpulung Muscel. Fosta realizatoare de la PRO TV a candidat din partea formațiunii USR PLUS si a reusit sa ajunga acolo unde si-a dorit.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate