20.7 C
București
luni, 17 mai 2021

Ella de la Puterea Dragostei i-a anunţat decesul: “Zbor lin”

Este doliu la Kanal D! Ella, una dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”, a anunţat decesul unei persoane importante din viața sa. Apropiații și fanii i-au trimis multe mesaje pozitive, de încurajare ca să depășească mai ușor această perioadă teribilă.

Ella de la “Puterea Dragostei”, în doliu
Ella de la “Puterea Dragostei” traversează un capitol negru din viața sa. Una dintre rudele sale apropiate a părăsit această lume, iar ea a împărtășit această veste tristă susținătorilor săi. Mesajul vedetei de la Kanal D este sfâșietor…

“Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a scris Ella pe contul ei oficial de Instagram.

Ulterior, tânăra îngenuncheată de durere a revenit cu o postare în care a adus o lămurire în legătură cu tragedia care s-a abătut asupra familiei sale.

“Hei, dragii mei, mai este valabil pentru cei care vor să doneze sânge pentru unchiul meu, nu el este cel care a murit, este un al unchi! ???? Dumnezeu să vă răsplătească! Multumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a scris concurenta de la “Puterea Dragostei” pe Instagram.

Ella de la “Puterea Dragostei”, declarații cu lacrimi în ochi despre unchiul infectat cu COVID-19
Aflată în platoul de la “Puterea Dragostei” în urmă cu două săptămâni, Ella a făcut declarații sfâșietoare despre unchiul ei care erra în stare gravă după ce fusese infectat cu coronavirus.

“Tocmai am aflat că unchiul meu e intubat, are coronavirus. Toți copiii sunt plecați peste hotare, tatăl meu a intrat în contact cu el pentru că i-a luat temperatura. Mi-e frică, tatăl meu are diabet. Unchiul meu n-avea nimic, iar în două zile a intrat în comă. Are până în 70 de ani… Mă sună toate verișoarele… Noi nu conștientizăm cât de gravă e situația. Mă gândesc câți oameni sunt la fel acasă. Ne pierdem părinții, doctorii… ne pierdem.

Mi-e frică pentru părinții mei. Tata și mama au avut contact direct, fără mască. Nu m-au ascultat. Am o stare de nervi…Am încercat din doi medici, măcar unul să-mi răspundă. A sunat ieri tatăl meu la salvare și nu a vrut să vină. A insistat, unchiul meu delira și abia atunci au venit”, a mărturisit cu lacrimi în ochi bruneta, relatează wowbiz.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate