Elon Musk ”trăiește uneori sub limita sărăciei”, spune fosta lui iubită, Grimes

Într-un interviu, publicat săptămâna aceasta în Vanity Fair, cântăreața Grimes a declarat că relația cu fostul ei partener Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, o făcea să se simtă ”prinsă între două lumi” și că, uneori, acesta trăia ”sub pragul sărăciei”, scrie Insider.

Povestind pentru Vanity Fair, Grimes și-a amintit cum au găsit, odată, o gaură în partea ei de saltea, într-o perioadă în care locuiau într-un apartament din Los Angeles, și, în loc să cumpere o saltea nouă, Elon Musk a sugerat că mai degrabă ar putea aduce o saltea de la altă casă a lor, a povestit ea.

”Adică, omul meu nici măcar nu ar cumpăra o saltea nouă”, a comentat Grimes.

”Omul meu nu trăiește ca un miliardar. Trăiește uneori sub pragul sărăciei. Am ajuns în punctul în care mă gândeam: n-am putea să nu mai locuim într-o casă atât de nesigură, de ieftină, unde vecinii ne filmează și nu există securitate, iar eu mănânc unt de arahide opt zile la rând, că nu am altceva în frigider?”.

În mai 2020, Musk a scris pe Twitter că își vinde toate bunurile și că „nu va deține nicio casă”. Se crede că locuiește într-o casă-container din prefabricate, în valoare de 50.000 de dolari, pe care o închiriază de la SpaceX.

În același interviu, Grimes a povestit că ea și Musk au avut împreună un al doilea copil secret, o fetiță pe care o numesc ”Y”. Y, al cărui nume este Exa Dark Sideræl Musk, este al șaptelea copil al lui Musk și a fost conceput printr-o mamă-surogat.

Fiul mai mare al celor doi, X Æ A-Xii, pronunțat ”X A.I. Arhanghel”, s-a născut în mai 2020.

Musk a declarat în septembrie 2021 că el și Grimes s-au despărțit, după trei ani. Miliardarul a fost văzut recent alături de actrița australiană Natasha Bassett.