Moscova răspunde provocării lui Musk de a se bate cu Putin: ”Eşti slab, ar fi doar o pierdere de timp”. Reacţia miliardarului

Într-o postare făcută pe contul său de Twitter, un pic copilărească și care trece de drama miilor de refugiați din calea războiului, Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă parte în parte…

”Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”, a scris Elon Musk pe twitter. De altfel, Numele lui Vladimir Putin a fost scris în acest mesaj cu litere slave.

În plus, Musk și-a încheiat mesajul cu ”Miza este Ucraina”, afirmație scrisă tot în limba rusă, indicând aparent că câștigătorul duelului va decide soarta războiului Rusia-Ucraina.

Întrucât Putin nu are un cont personal de Twitter, Musk a etichetat într-o altă postare contul oficial de Twitter al președinției ruse ”@KremlinRussia_E”. Sunteți de acord cu această luptă? a întrebat Elon Musk.

Dimitri Rogozin, directorul programului spaţial rusesc – Roscosmos, i-a răspuns lui Elon Musk.

”Tu, micuţule, eşti încă tânăr”, a răspuns Rogozin, citându-l pe Alexandr Puşkin.

”Eşti slab să concurezi, ar fi doar o pierdere de timp”, a adăugat Rogozin.

Imediat, Elon Musk a reacţionat la mesajul Moscovei. ”Văd că eşti un negociator dur! Poți avea 10% din încasările pay per view”, a scris miliardarul.