25 C
București
vineri, 7 mai 2021

Elvira Deatcu din serialul VLAD este infectată cu noul coronavirus. Toată familia actriței a luat virusul

Actița Elvira Deatcu este infectată cu noul coronavirus. Din nefericire, nu doar ea, ci toată familia ei a luat virusul care a făcut prăpăd în România. Actrița a declarat că a decis să se testeze după ce a rămas brusc fără gust și fără miros. Soțul și cei doi copii au fost depistați și ei pozitiv la testul COVID-19.

Elvira Deatcu are coronavirus
Actrița Elvira Deatcu a anunțat că s-a infectat cu noul virus, atât ea cât și soțul și cei doi copii. Actrița din serialul Vlad de pe Pro TV a spus că se aștepta ca testul să iasă pozitiv, mai ales că l-a făcut după ce rămăsese brusc fără gust și fără miros – unele dintre principalele simptome ale infectării cu noul virus.

Elvira a ținut neapărat să își anunțe ea fanii, înainte ca informația să apară pe alte căi.

“Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele”, a declarat actrița.

Ea a spus că se aștepta ca testul să aibă un rezultat pozitiv, însă chiar și așa, tot a fost un șoc când a fost pusă în fața faptului împlinit. Actrița din serialul Vlad de la Pro tv a spus că a intrat în izolare și că este optimistă ca ea și familia ei vor trece cu bine peste această încercare.

Elvira Deatcu le-a transmis fanilor ei să aibă grijă de ei, de copii, părinți, bunici, pentru că vremurile sunt tulburi și avem nevoie să ne păstrăm în siguranță.

“Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și… optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu în exclusivitate pentru Pro TV.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate