-5.7 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

Era cea mai frumoasa actrita din Dallas. Cum arata ‹‹Pamela Ewing››, la 69 de ani

Frumoasa si fermecatoare, ”Pamela” a fost cel mai iubit personaj din celebrul Dallas. In film, era sotia indragitului Bobby Ewing.

Astazi, actrita Victoria Principal a ajuns la varsta de 69 de ani, dar a ramas la fel de stralucitoare. Desi a fost maritata cu un chirurg estetician, ea sustine ca niciodata nu a suferit vreo interventie chirurgicala importanta. La o privire mai atenta, aspectul ei actual nu pare a fi unul natural. Gurile rele sustin ca fara machiaj fosta actrita „e hidoasa”, ceea ce ii pune pe multi fani in ceata.

Rolul Pamelei Ewing i-a adus în 1983, un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță. Ea și Patrick Duffy au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cinematografie. Din pacate, Victoria nu a reusit si pe plan sentimental. A divorțat de doua ori, și nu a avut nici copii, fiind nevoită să-și trăiască bătrânețea în singurătate, renunțând sa-si mai caute dragostea.
Pamela Ewing 1

In 2001 a decis să renunțe definitiv la actorie, ultimul serial în care a jucat fiind “Titanii”, și s-a focusat pe afacerile ei, lansandu-si propria linie de produse cosmetice, Principal Secret, pe care le promoveaza intens pe rețelele sociale.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate