sâmbătă, 26 septembrie 2020

Era cea mai frumoasa actrita din Dallas. Cum arata ‹‹Pamela Ewing››, la 69 de ani

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Frumoasa si fermecatoare, ”Pamela” a fost cel mai iubit personaj din celebrul Dallas. In film, era sotia indragitului Bobby Ewing.

Astazi, actrita Victoria Principal a ajuns la varsta de 69 de ani, dar a ramas la fel de stralucitoare. Desi a fost maritata cu un chirurg estetician, ea sustine ca niciodata nu a suferit vreo interventie chirurgicala importanta. La o privire mai atenta, aspectul ei actual nu pare a fi unul natural. Gurile rele sustin ca fara machiaj fosta actrita „e hidoasa”, ceea ce ii pune pe multi fani in ceata.

Rolul Pamelei Ewing i-a adus în 1983, un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță. Ea și Patrick Duffy au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cinematografie. Din pacate, Victoria nu a reusit si pe plan sentimental. A divorțat de doua ori, și nu a avut nici copii, fiind nevoită să-și trăiască bătrânețea în singurătate, renunțând sa-si mai caute dragostea.
Pamela Ewing 1

In 2001 a decis să renunțe definitiv la actorie, ultimul serial în care a jucat fiind “Titanii”, și s-a focusat pe afacerile ei, lansandu-si propria linie de produse cosmetice, Principal Secret, pe care le promoveaza intens pe rețelele sociale.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă