20.9 C
București
vineri, 7 mai 2021

Este un artist îndrăgit în România însă puțini îl recunosc în această poză

Acum toată lumea îl știe pe Speak, este un artist cu o carieră vastă și se bucură de un succes fenomenal în mediul online. Însă puțini știu cu arăta partenerul Ștefaniei pe vremea când nici nu visa la celebritate.

Recent, Speak și-a amuzat fanii din mediul online după ce a postat o fotografie cu el de pe vremea când era doar un copil. În imagine apare alături de părinții săi și de fratele său mai mare. Din poză, pare că Speak era copilul problemă. În timp ce fratele său mai mare avea coroniță și era premiant, artistul avea o mână ruptă, ca urmare a unei năzbâtii pe care o făcuse, și un deget în gură.

Mai mult, Speak a subliniat și el această idee prin comentariul pe care l-a atașat fotografiei. Internauții s-au amuzat copios să îl vadă într-o asemenea ipostază, iar fotografia a adunat numeroase aprecieri și comentarii pozitive.

„Frate-miu: premiant cu coroniță. Eu: mâna rupta și degetu în gură….am fost amărât râu”, a scris Speak în dreptul fotografiei.

Speak, alături de Gina Pistol în emisiunea „Chefi la cuțite”
Au început filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, iar de această dată echipa emisiunii s-a mărit cu încă un membru. Speak a venit în ajutorul Gine Pistol, care este însărcinată și i-a preluat o parte din atribuții.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.

Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak, potivit a1.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate