12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori români. Sigur nu îl recunoști

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori români. Pe vremuri, purta plete și avea o privire pătrunzătoare. Astăzi, a rămas doar privirea din el.

Anii au trecut, iar carismaticul prezentator de la PRO TV și-a schimbat înfățișarea. Actor de meserie, ține publicul aproape la fiecare ediție a emisiunilor ”Vocea României”, dar și ”Românii au talent”. Pavel Bartoș, căci despre el este vorba, a mai pus căteva kilograme în plus, și-a schimbat frizura și a reușit să urce pe cele mai mari scene. În amintirea tinereții sale, actorul a postat pe contul personal de instagram o fotografie la care a adăugat:

Celebrul actor a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, la Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi. De asemenea, Pavel Batoș a concurat în al șaselea sezon al emisunii „Dansez pentru tine” alături de Luciana Muntean, unde s-a clasat pe locul al treilea. Pe lângă emisiunile de la Pro TV, Pavel mai este și actor al Teatrului Odeon.

Pavel Bartoș este un familist convins
S-a născut pe data de 20 ianuarie în anul 1975, în Miercurea Ciuc. Este căsătorit cu Anca și au împreună trei copii, Eva, Rita și Sofia.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate