miercuri, 2 decembrie 2020

Esti treaz intre orele 3 si 5 dimineata? Iata de ce!

Știrile zilei

EXCLUSIV! Horoscop Karmic pentru Decembrie 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pana la finalul anului

Decembrie 2020 nu va deveni o sursa de situatii stresante sau dramatice pentru locuitorii planetei Pamant. Chiar si o...

Amortirea mainilor – un semnal important ca trebuie sa mergeti la medic. 7 cauze

De cele mai multe ori, atunci cand ne trezim cu mainile sau cu picioarele amortite, senzatia este urmata de...

Aproape 200 de decese asociate noului coronavirus in ultimele 24 de ore.In ATI sunt 1.259 de bolnavi

In Romania, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 4.272 de noi cazuri de Covid, 199 de decese,...

Desi nu are explicatie stiintifica, medicina traditionala chineza este foarte precisa. Conform practicii acesteia, somnul este legat de anumite organe, iar cand acestea sunt afectate in vreun fel, somnul nostru are de suferit.

Lipsa somnului si a linistii in intervalul 9 – 11 seara se datoreaza in mare parte stresului. Incercati sa va relaxati cu o jumatate de ora inainte de a merge la culcare. Puteti incerca sa practicati yoga sau sa meditati pentru a va relaxa corpul si mintea.

Daca sunteti treaz intre aceste 11 noaptea – 1 noaptea, atunci suferiti de o dezamagire emotionala. Medicina traditionala chineza spune ca in acest moment, vezica biliara este cel mai activ organ. Pentru a rezolva problema si pentru a adormi mai usor, incercati sa va acceptati personalitatea si sa practicati mantre de auto-vindecare.

Trezirea in acest intervalul 1-3 dimineata este rezultatul de acumulare a furiei. Medicina traditionala chineza spune ca acest lucru afecteaza functia ficatului si poate fi legat de excesul de energie Yang. Pentru a rezolva aceasta problema, incercat sa practicati meditatia sau sa beti un pahar de apa.

A nu dormi intre 3 si 5 dimineata este semnul unei forte supranaturale care incearca sa comunice direct cu tine. Expertii spun ca acest lucru implica un scop mai mare si ca relatia este plina de tristete. In acest caz, este recomandat sa va rugati mai mult si sa practicati cateva tehnici de respiratie pentru a dormi mai bine.

5-7 DIMINEATA

Trezirea intre orele 5 si 7 se datoreaza probabil unui blocaj emotional. In acest moment, intestinul este cel mai activ organ. Pentru a rezolva problema, incercati sa va intindeti muschii sau sa faceti o baie fierbinte.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă