luni, 30 martie 2020

Esti treaz intre orele 3 si 5 dimineata? Iata de ce!

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Desi nu are explicatie stiintifica, medicina traditionala chineza este foarte precisa. Conform practicii acesteia, somnul este legat de anumite organe, iar cand acestea sunt afectate in vreun fel, somnul nostru are de suferit.

Lipsa somnului si a linistii in intervalul 9 – 11 seara se datoreaza in mare parte stresului. Incercati sa va relaxati cu o jumatate de ora inainte de a merge la culcare. Puteti incerca sa practicati yoga sau sa meditati pentru a va relaxa corpul si mintea.

Daca sunteti treaz intre aceste 11 noaptea – 1 noaptea, atunci suferiti de o dezamagire emotionala. Medicina traditionala chineza spune ca in acest moment, vezica biliara este cel mai activ organ. Pentru a rezolva problema si pentru a adormi mai usor, incercati sa va acceptati personalitatea si sa practicati mantre de auto-vindecare.

Trezirea in acest intervalul 1-3 dimineata este rezultatul de acumulare a furiei. Medicina traditionala chineza spune ca acest lucru afecteaza functia ficatului si poate fi legat de excesul de energie Yang. Pentru a rezolva aceasta problema, incercat sa practicati meditatia sau sa beti un pahar de apa.

A nu dormi intre 3 si 5 dimineata este semnul unei forte supranaturale care incearca sa comunice direct cu tine. Expertii spun ca acest lucru implica un scop mai mare si ca relatia este plina de tristete. In acest caz, este recomandat sa va rugati mai mult si sa practicati cateva tehnici de respiratie pentru a dormi mai bine.

5-7 DIMINEATA

Trezirea intre orele 5 si 7 se datoreaza probabil unui blocaj emotional. In acest moment, intestinul este cel mai activ organ. Pentru a rezolva problema, incercati sa va intindeti muschii sau sa faceti o baie fierbinte.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Esti treaz intre orele 3 si 5 dimineata? Iata de ce! 2