„Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

Cu toate că familia Sterp a trecut prin momente tensionate în ultima vreme, din cauza jafului, aceștia au motive de bucurie. În ultimul videoclip postat pe Youtube, Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță, a discutat cu mama ei, despre subiectul căsătoriei.

Screenshot 20220903 231717 Facebook

Conversația dintre cele două femei i-a pus pe gânduri atât pe membrii familiei, cât și pe urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Geta Sterp, declarații despre căsătorie

Screenshot 20220903 231758 Facebook

După ce Iancu și-a făcut o iubită și Ileana a dat o veste incredibilă, mama acestora poate avea motive de bucurie, dar și de neliniște. Recent, sora cea mică a familiei, Geta, a postat un videoclip alături de mama ei. Mama Geta i-a mărturisit fiicei ei că este neliniștită din cauza gândului că, într-o zi, și ea se va mărita și va pleca din casa părintească.

Pentru a o liniști, Geta i-a explicat mamei sale, că și în momentul când va deveni soție, tot aproape de ea va fi. De asemenea, sora lui Culiță i-a explicat mamei Geta, că iubita lui Iancu va fi în preajmă, când Geta se va așeza la casa ei. Discuția despre căsătorie dintre ele, i-a pus pe fani pe gânduri și s-au întrebat, dacă nu cumva, Geta este pregătită să îmbrace rochia de mireasă.

Screenshot 20220903 231841 Facebook

„Mama Geta: Ce harnică și scumpă. Ce mă fac fără tine dacă te măriți?

Geta Sterp: Lasă, că-s tot aici, prin apropiere. Eu pot să plec, să mă mărit, că o să vină Denisa (iubita lui Iancu).

Mama Geta: Ai văzut ce prăjituri bune face (n.r. Denisa)?”, a fost discuția celor două, din cadrul vlogului.

Ileana Sterp, mamă pentru a doua oară

Screenshot 20220903 231928 Facebook

Mama Geta este plină de bucurie în această perioadă, deoarece a aflat că va fi bunică pentru a treia oară. Fiica ei, Ileana Sterp, este însărcinată cu al doilea copil. Bruneta a postat un videoclip pe rețelele de socializare, prin care și-a anunțat urmăritorii, vestea cea mare.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”, a transmis Ileana Sterp.