25 C
București
vineri, 7 mai 2021

Eugenia Şerban este încă afectată de pierderea tatălui. „Era cel mai bun prieten al meu”

Celebra actriţă Eugenia Şerban este încă afectată de pierderea tatălui său pe care îl consideră cel mai bun prieten. De-a lungul timpului a trecut prin multe momente de cumpănă. Ajunsă la 51 de ani, actriţa s-a luptat cu cancerul însă a dovedit că este o luptătoare şi a ţinut mereu capul sus.

Un moment foarte dificil din viața artistei a fost pierderea tatălui său, care își arată și astăzi sechelele pe care le-a lăsat în sufletul Eugeniei Șerban.

Ce spune Eugenia Şerban despre tatăl ei
Invitată în cadrul unei emisiuni, Eugenia Şerban s-a arătat încă afectată de pierderea tatălui. Tatăl actriţei s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani, în urma unui accident vascular. Artistă a vorbit cu lacrimi în ochi despre tatăl său și relația minunată tată-fiică pe care o aveau.

„Noi suntem patru fete, dar eu și sora cea mică eram cele mai apropiate de tata.

El a știut când m-am ținut de mână cu un băiat pentru prima dată, el a știut când m-am pupat prima dată cu un băiat, era cel mai bun prieten al meu. Tata a făcut un accident vascular cerebral la 69 de ani. Sunt multe momente în care simt să vorbesc cu tata și o fac în felul meu. Îi cer sfaturi în gândul meu. Îl visez, mi-e dor de el în fiecare zi, e normal, e tata.

Dar sunt convinsă că are grijă de mine și vreau să îi spun că îl iubesc până nu o să mai fiu”, a declarat Eugenia Șerban.

Eugenia Şerban a câştigat lupta cu cancerul
Actrița a învins in lupta cu cancerul mamar şi ginecologic. Eugenia Șerban a povestit că a trecut prin foarte multe chinuri în timpul ședințelor de chimioterapie.

„Așa este! Nu am vrut să știe nimeni.

Erau doar câțiva oameni acolo care știau. Doctorul meu de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer.

Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine, mâine este ziua mea și deja e pelerinaj la mine acasă. Vin prietenii de trei zile să mă sărbătorească. Am gătit non-stop. Le-am făcut plăcintă cu dovleac, mâncare de arpagic cu pui, plăcintă cu brânză dulce, gusturile copilăriei”,a spus actriţa, pentru Impact.ro.

Celebra actriţa Eugenia Şerban este încă afectată de pierderea tatălui său pe care îl consideră cel mai bun prieten. S-a născut pe 13 noiembrie 1968 la Bucureşti.

În anul 2003, în filmul „Dulcea saună a morții”, Eugenia Șerban a fost protagonista unor scene de sex cu o femeie într-o saună, prima de acest gen într-un film românesc.

În anul 2014, după ce a renunțat la implanturile mamare care i-au provocat necroza sânilor datorită unui malpraxis, Eugenia Șerban risca să-și piardă viața dacă nu alegea extirparea ambilor sâni, aparent singura soluție salvatoare.

Eugenia Șerban a fost căsătorită în tinerețe cu un bărbat de origine arabă. Actrița a divorțat de acesta când fiul ei avea doi ani.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate