Evenimente speciale organizate de CTP Iasi, cu ocazia Zilei transportatorului

• Compania de Transport Public Iasi sarbatoreste, luna aceasta, „Ziua transportatorului”, marcând 90 de ani de la introducerea autobuzului în orasul nostru

CTP va desfasura activitati dedicate publicului larg, dar si angajatilor institutiei, pentru a marca importanta acestei zile în societate. Astfel, iesenii sunt invitati, în perioada 7-13 iunie 2019, la actiunile ce se vor desfasura dupa urmatorul program: 07.06.2019 – în intervalul 10:00-14:00 – Ziua portilor deschise la Sectia nr. 1 din Tudor Vladimirescu. În dupa-amiaza aceleiasi zile, începând cu ora 18.00, iesenii sunt invitati la Vernisajul expozitiei fotografice „Autobuzul iesean la 90 de ani„.

Vezi si: Mare atentie atunci cand cumparati bilete CTP Iasi cu cardul! Puteti plati o suma dubla daca nu sunteti atenti

Expozitia, gazduita de Sectia nr. 1 a Companiei de Transport Public Iasi (Garajul „Tudor Vladmirescu”), este dedicata împlinirii a 90 de ani de la introducerea în circulatie la Iasi a primelor #autobuze urbane, în anul 1929. Expozitia marcheaza totodata deschiderea spre vizitare a sectorului „Autobuze/ Troleibuze” din cadrul Muzeului Transportului Public Iasi.

Vezi si: Licitatie cu dedicatie! Contract din bani publici, oferit cadou unei firme din Iasi. Detaliile sunt scandaloase

„Aceasta este structurata pe doua paliere, unul interior, în incinta sediului administrativ, constituit dintr-o expozitie fotografica ce ilustreaza cele 28 de modele de autobuze urbane care au circulat la Iasi alaturi de autocare si troleibuze, si unul exterior, alcatuit dintr-o colectie de vehicule conservate si reabilitate în cadrul garajului”, au explicat reprezentantii CTP Iasi.

Vezi si: CTP Iasi a castigat premiul pentru popularitate in Gala celor mai bune companii de transport

Expozitia exterioara permanenta cuprinde sase vehicule: microbuz TV, troleibuz Rocar 212E si autobuze de tip MAZ 103, Renault R312, Van Hool A 500 si Berkhof Premier SB 250 Jonckheer, alte patru exponate cu valoare istorica urmând a fi incluse în curând. Seara se va incheia cu vizionarea piesei de teatru „Pijamale”. Pe scena inedita a garajului de autobuze vor urca actori de la Ateneul National din Iasi. Intre orele 16:00 – 19:00, va avea loc un Flash mob, sustinut de catre dansatorii de la TheSky Dance Iasi în câteva dintre statiile din oras.
Pe data de 13 iunie 2019, ora 10:00, va avea loc o actiune de ecologizare în Rond Tehnopolis, iar la ora 11:00, inaugurarea celui de-al doilea tramvai graffiti (Rond Tehnopolis).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

 » Sursa: bzi.ro

loading...