Exclusiv! Batausul Mircea Manolache, audiat ieri la Politie pentru ca a batut o femeie si apoi a sters imaginile video! Venirea UBER la Iasi l-a scos din minti

• Mircea Manolache, seful taximetristilor din Iasi, totodata detinatorul prin interpusi a nu mai putin de 100 de autorizatii, nu vrea ca alti operatori precum Uber sa intre pe piata • Disperat ca i se prabuseste imperiul, Manolache a facut un circ incredibil la protestul de ieri, facandu-i infractori pe toti iesenii care vor ca UBER sa intre in Iasi • Ieri, batausul Mircea Manolache a organizat un protest in fata Prefecturii • La ora respectiva trebuia sa fie audiat intr-un dosar in care a lovit o femeie • Nu putem sa nu ne intrebam cum de colegii lui de la Camera Taximetristilor, Catalin Toderascu, Jan Alexuc, Radu Norocea pot sta alaturi de acest individ la proteste. Oare si ei isi bat nevestele acasa? Oare si ei ataca femei in strada si dau cu masina peste politisti?

Cititi si va cruciti! Batausul Mircea Manolache, seful taximetristilor si consilier judetean, a organizat ieri un protest in fata Prefecturii, disperat ca pe piata ieseana vor intra alti operatori de taximetrie cum ar fi Uber si TaxiFy.

Turbat ca i se prabuseste imperiul, Manolache a facut un circ incredibil la protestul de ieri, facandu-i „infractori” pe toti iesenii care vor ca UBER sa intre in Iasi. Interesul lui Manolache este sa nu piarda impreuna cu alti patroni de companii controlul afacerilor din Iasi. Vestea este proasta pentru Manolache, deoarece soferii de taxi inclina sa aleaga operatorul Uber in momentul in care va veni la Iasi.

Culmea, ca sa va dati seama cat de penibil este acest individ, chiar in ziua protesului, Manolache trebuia sa fie prezent la Sectia a III-a Politie pentru a fi audiat intr-un dosar de lovire a unei femei. Nu este prima data cand este chemat la audieri.

Saptamana trecuta a refuzat sa vorbeasca cu politistii, sfidand astfel ancheta. Ieri dimineata s-a indurat sa se prezinte la Politie, dar le-a spus celor de la Sectia a-III-a ca, in calitate de presedinte la Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) Iasi, are de organizat un protest. Politistii l-au scutit, dar pana la ora 13:30, cand a fost chemat din nou la audieri. Manolache a fost reclamat deoarece a lovit o femeie prezenta la service-ul auto Delcar, din cartierul Nicolina, gestul fiind observat de mai multi martori. La audieri, Manolache a declarat ca nu a lovit femeia, ci doar a atins-o pe umar in momentul in care aceasta a scos telefonul sa filmeze, nemultumita de serviciile oferite de firma lui Manolache. Culmea, politistii au cerut filmarile din ziua incidentului, dar Mircea Manolache le-a sters. A motivat ca sistemul de supraveghere nu a inregistrat evenimentele din ziua respectiva.

Amanari peste amanari

Dosarul penal al lui Manolache este deschis inca din anul 2017, fara ca batausul sa fie trimis in judecata pana acum. Este inadmisibil ca politia tergiverseaza acest dosar, Manolache laudandu-se ca are la mana mai multi politisti. BZI va urmari cu maxima atentie tot ce se va intampla in acest dosar,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !