EXCLUSIV! Celine Dion a vorbit despre relația cu dansatorul ei, Pepe Muñoz

Céline Dion are o relație cu dansatorul Pepe Muñoz, cu 16 ani mai tânăr decât ea, însă apropiații susțin că acesta ar avea o influență puternică asupra ei. Reprezentanții artistei canadiene au ținut să clarifice relația artistei cu Pepe.

EXCLUSIV! Celine Dion a vorbit despre relația cu dansatorul ei, Pepe Muñoz

Dragă Pepe, în calitate de membri reali ai cercului apropiat de prieteni ai lui Céline, suntem întristați și dezamăgiți de povestea neadevărată care a apărut în presă luni, citând mai multe surse care declară că fac parte din cercul său apropiat de prieteni și că ai prea multă influență asupra lui Céline, că o izolezi.

Aceste surse nu au altceva mai bun de făcut decât să împrăștie zvonuri false. Nu lăsa ca acest lucru să te afecteze și continuă să dai tot ce ai mai bun. Te iubim’. La sfârșitul mesajului, membrii echipei de management și marketing ai lui Céline s-au semnat – Dave, Dee, Denis, Lina, Michel, Naomi, Suzanne, Sydney, Sylvie și Yves.

Celine Dion a negat în repetate rânduri relația cu dansatorul ei și a explicat care este adevărata relație cu acesta. Conform declarațiilor artistei, Pepe ar fi gay, deci nici vorbă de vreo relație intimă între ei.

„La început, mi-a plăcut puțin de el. Pepe e gay. La început, cred că oamenii nu știau acest lucru. Este prietenul meu cel mai bun, m-a ajutat atât de mult, chiar și în momentele în care doar m-a ținut de mână… ceva ce nu am mai avut de foarte mult timp. Oamenii chiar au crezut că există o relație romantică între noi. A făcut atât de multe lucruri pentru mine, pentru sănătatea mea psihică, spirituală, puterea mea interioară’.

Suntem prieteni, cei mai buni prieteni. Bineînțeles, ne îmbrățișăm, ne ținem de mână și ieșim în oraș, așa că oamenii văd aceste lucruri. Nu mă deranjează zvonurile pentru că este foarte chipeș și este prietenul meu cel mai bun” –  a specificat cântăreața.

loading...