EXCLUSIV! Descoperire MACABRA! Un tanar student de la UMF s-a SINUCIS chiar langa partia de schi – FOTO

Descoperire macabra facuta de autoritatile iesene. In padurea Ticau, chiar langa partia de schi, autoritatile au descoperit trupul unui tanar student de la medicina. Trupul lui Cosmin Mihai Brais, student in an terminal la UMF, a fost descoperit langa partia de schi. In varsta de 27 de ani, Cosmin s-a sinucis folosindu-se de o sufa. In urma unui apel la numarul unic de urgente 112, inregistrat marti, 10.09.2019, ora 18.50, medicii veniti au constatat decesul. Cercetarile continua pentru a stabili cu exactitate motivele pentru care tanarul a recurs la acest gest. Mentionam faptul ca tanarul avea lucrarea de licenta chiar maine si ca acesta mai are un frate mai mic.

Sursa: bzi.ro

Citeste si: EXPLOZIV: O tanara sexy cere despagubiri de la o celebra firma de videochat din Iasi! Acuzatii grave de o parte si de alta! Patronul firmei este chemat si el la bara!

O firma de videochat din Iasi a fost actionata in judecata de catre o tanara de 28 de ani • Aceasta l-a chemat in fata instantei si pe administratorul societatii respective, Costin Bodea • Tanara le cere judecatorilor ieseni sa oblige paratii la plata unei sume totale de peste 9.000 de euro • Totul a pornit de la un antecontract

Dosar exploziv pe rolul Tribunalului Iasi! O tanara disperata de situatia in care se afla a decis sa dea in judecata o firma de videochat. Astfel, Adeline Funingana a chemat in fata instantei societatea comerciala Vixen SRL (cu activitate in domeniul videochat-ului), precum si pe administratorul ei, Costin Bodea, dar si alte doua persoane fizice.

Tanara, satula sa tot astepte, le cere acum magistratilor din cadrul Tribunalului Iasi sa oblige cele patru parti, in solidar, la plata sumei de 40.929 de lei (9.198 de euro – n.r.). Totodata, tanara le cere magistratilor si sa dispuna rezolutiunea unui antecontract de vanzare-cumparare. Aceasta a mentionat in fata judecatorilor ca, pe data de 14 septembrie 2016, a semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu cele patru parti. Adeline Funingana a adaugat ca acel document prevedea cumpararea unui apartament de 46 de metri patrati ce urma sa fie amenajat in cadrul unui imobil ridicat in zona Moara de Vant. Tanara in varsta de 28 de ani a precizat ca, pe langa semnarea antecontractului respectiv, ea si fostul ei sot au achitat un avans de 22.244 de lei, obligandu-se ca, pana pe data de 21 septembrie 2016, sa mai plateasca, tot cu titlu de avans, suma de 18.685 de lei. Reclamanta a mai relatat ca, pe 19 septembrie 2016, suma a fost achitata de mama ei, printr-un ordin de plata, la Banca Transilvania. De asemenea, tanara a mai spus ca paratii aveau un termen-limita pentru finalizarea actelor, in vederea cumpararii apartamentului respectiv.
„Prin conventia respectiva, paratii s-au obligat ca, pana pe data de 1 februarie 2017, convenita pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare, sa obtina toata documentatia necesara perfectarii acelui contract. Din cate cunoastem, imobilul nu indeplineste conditiile legale pentru tranzactionare, nefiind identificat cadastral sau autorizat prin prisma Legii nr. 50/1995. Paratii nu ne-au dat vreo explicatie si nici nu au cerut prelungirea termenului pentru perfectarea contractului. Ei au fost notificati pe 13 iulie 2018, prin executor judecatoresc, sa ne restituie avansul, dar nu au avut nicio reactie, fapt ce demonstreaza ca nu inteleg sa isi respecte obligatiile asumate”, a subliniat tanara. Aceasta a mai spus ca au trecut un an si sase luni de la data la care ar fi trebuit semnat contractul de vanzare-cumparare si ca ea si fostul ei sot au avut toata rabdarea si bunavointa.