Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV/ Irina Columbeanu e topită după mama ei. Plânge că nu mai vrea acasă!

După ce primul pas a fost făcut și a ajuns pentru prima oară în America, pentru Irina Columbeanu a devenit o obișnuință să-și petreacă vacanțele alături de mama ei.

Iar acum Monica Gabor este tot mai aproape de a-și vedea visul cu ochii, acela ca fiica sa să se mute să locuiască definitiv cu ea. Și asta pentru că Irina Columbeanu e topită după mama sa și plânge numai la gândul că va trebui să se întoarcă acasă. Chiar dacă și la Izvorani, unde are domiciliu alături de tatăl său, dispune de tot ce-și dorește.

Irina nu mai vrea să plece de lângă Monica. Și Irinel știe acest lucru. După ultima vacanță petrecută în America, fata a plans mult la plecare, pentru că nu dorea să se mai întoarcă. Când a ajuns acasă, a fost foarte supărată și nu mai voia să vorbească mai cu nimeni. Tocmai de aceea Irinel încearcă să accepte ideea că Irina va pleca de lângă el. ‘, ne-a mărturisit o persoană apropiată Monicăi Gabor.

În al nouălea cer!

Încă de când divorța de Irinel Columbeanu și renunța la custodia Irinei, după luni de procese, Monica Gabor declara că așteaptă să treacă anii,

 » Citeste continuarea la sursa: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies