EXCLUSIV! Rafuiala anului in lumea INTERLOPA din Iasi! Mascatii au ridicat un golan renumit, dupa ce a incendiat un BOLID de aproape 100.000 de euro – FOTO, VIDEO

• Apropiat de Clanul Bacaoanu, Viorel Oarza este romanul banuit ca a condus mafia din Torino ani intregi • El a condus dupa legile mafiei o grupare numita „Brigada”, terorizandu-si rivalii • A ajuns in arest dupa ce este banuit de faptul ca ar fi incendiat un bolid de lux, din razbunare • Totul ar fi pornit de la o datorie neachitata, iar acum Oarza risca sa ajunga in spatele gratiilor

Dupa aproape o luna de ancheta si detalii tinute secret, a iesit la iveala poate una dintre cele mai mari rafuieli dintre clanurile mafiote din ultimii ani.

Astfel, o lovitura grea a fost incasata de unul dintre cei mai cunoscuti capi ai lumii interlope. Viorel Oarza, prietenul de suflet si varul lui Catalin Bacaoanu a fost ridicat de mascati si retinut pentru 24 de ore, in noaptea de luni spre marti. Oarza este banuit de incendierea unui autoturism de lux, marca Mercedes.

Incidentul s-a petrecut pe data de 10 ianuarie, noaptea, putin dupa ora 00:00. Bolidul, un Mercedes S 350, care avea o valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost distrus in totalitate dupa ce s-a aprins ca o torta.

Un apel la numarul unic de urgenta a fost efectuat chiar de catre proprietara autoturismului de lux. Andreea Ungureanu este cea care detinea automobilul si este iubita lui Cristinel Avram, un individ cunoscut prin Iasi pentru activitatile sale.

De precizat este ca acest Avram are legaturi cu lumea interlopa si a facut parte din clanul Cordunenilor si clanul Bacaoanu. De pe data de 10 ianuarie si pana acum, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale (SIC) au facut zeci de verificari si conexiuni pana cand au ajuns la Oarza. Surse din cadrul anchetei au precizat ca Oarza este banuit de comiterea infractiunii de distrugere, prin incendiere.

Citeste si: Batausii din Hypnotic au stat cu emotii toata ziua

De unde a plecat totul?

Desi bolidul apartinea iubitei lui Cristinel Avram, „mesajul” i-a fost dedicat lui, nu ei. In urma investigatiilor facute de reporterii BZI, se pare ca s-a ajuns la incendiere dupa o cearta dintre Cristinel Avram si Catalin Bacaoanu. Oarza ar fi aflat ca Avram ar fi spus niste cuvinte nu prea frumoase despre Bacaoanu si s-a gandit sa-i dea o lectie. Avram si Bacaoanu ar fi ajuns sa se certe din cauza unei datorii de cateva mii de euro.

Totusi, pierderea suferita de Avram este mult mai mare, de aproape 80.000 de euro. Acesta razbunare ar fi trebuit sa fie intr-un fel sau altul secreta. Avram nu a depus plangere in urma incidentului si nu a oferit detalii in cursul anchetei. Asta sustin sursele reporterilor BZI. Oarza a fost ridicat de mascati luni seara, de pe un santier aflat la limita localitatii Miroslava. Ulterior, locuinta sa a fost perchezitionata de oamenii legii. De acolo au fost ridicate mai multe electronici si o suma de bani.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii (SIC),

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !