EXCLUSIV! Tranzactia inceputului de an! Un politician vinde vila din centrul Iasului, cu 1.000.000 euro. Acesta vrea sa construiasca alt domeniu in Copou

• Gabriel Surdu vinde casa unde a locuit mai bine de 10 ani • Vrea o casa mai mica, cu piscina, in Aleea Sadoveanu • Nu vinde pana nu se apuca de construit • „Am in vedere sa vand, dar intr-un an si ceva. Si saptamana trecuta am avut un client, dar i-am spus ca nu pot vinde acum. Nu pot sa spun ceva legat de pret, agentul imobiliar a trecut aceasta suma. Nu cred ca este departe de adevar…”, a declarat Gabriel Surdu.

Consilierul PSD Gabriel Surdu s-a saturat de aglomeratia din oras. In urma cu o saptamana, omul de afaceri s-a hotarat sa vanda vila de pe strada Florilor, zona sufocata de aparitia mai multor blocuri.

Insa, pretul este pe masura. Cine vrea sa se mute in locul politicianului trebuie sa scoata din cont suma de 980.000 euro. Imobilul cu regimul de inaltime 2P M si suprafata utila de aproape 400 metri patrati a fost construit in 2006, pe o suprafata de teren de 1.200 metri patrati. Pe strada Florilor si-au ridicat case mai multi membrii din lumea buna a orasului.

„Zona foarte linistita si curata, cu vecini de calitate. O parte din pret reflecta pozitionarea centrala, in oras. Gradina in spatele casei, cu zona pentru gratar si amenajari peisagistice cu conifere, levantica si piatra si loc pentru a lua, vara, masa in aer liber. Proprietatea este pentru cine doreste sa locuiasca la casa, sa se bucure de liniste, relaxare si, in acelasi timp, sa locuiasca in partea centrala a orasului, de unde sa ajunga oriunde in oras in cateva minute. In acest moment este printre putinele vile la vanzare aflate in oras, chiar central”, se arata in descrierea zonei.

Mai aflam ca vila este dotata cu o centrala termica performanta, calorifere masive de fonta si ca, la o incalzire permanenta (23.5 grade Celsius), factura la gaz este de 280 lei pe luna. Imobilul se vinde semimobilat, dar la cererea clientului se poate si integral.

Se muta in Aleea Sadoveanu

Contactat telefonic, Gabriel Surdu a precizat ca va vinde locuinta din Florilor in momentul in care va finaliza constructia din Aleea Sadoveanu. Politicianul estimeaza o perioada de cel mult un an si jumatate. „Cand imi cautam un teren, sa-mi fac o casa mai mica, am discutat cu un agent imobiliar. Nu am ce sa fac cu doua case. Am in vedere sa vand, dar intr-un an si ceva. Si saptamana trecuta am avut un client, dar i-am spus ca nu pot vinde acum. Nu pot sa spun ceva legat de pret, agentul imobiliar a trecut aceasta suma. Nu cred ca este departe de adevar…”, a declarat Gabriel Surdu. Acesta intentioneaza sa construiasca o noua casa pe o suprafata de teren de 1.346 metri patrati situata pe aleea Sadoveanu, cu un regim de inaltime de D P 1E M.

Conform proiectului, Surdu va amenaja o piscina si un foisor. Proiectul a fost avizat pe data de 17 ianuarie,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !