24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Familia Denisei Răducu, din nou în doliu. A murit pe neasteptate!

Familia Denisei Răducu trece din nou prin momente extrem de grele. Bunica cântăreței s-a stins din viață după ce aceasta a suferit enorm pierderea nepoatei sale.

”Bunica Ana s-a dus după Denisa, o iubea prea mult. Niciodată nu s-a împăcat cu gândul că Denisa nu mai este printre noi. O plângea în fiecare zi, s-a stins de dorul ei… Era bătrână, nu bolea, dar se sfârșea văzând cu ochii… Ne-a și spus, ultima oară când am văzut-o că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe”, a spus cumnatul Denisei.

”Când o vedea pe Denisa, deși săraca de ea era măcinată de boală, bunica Ana îi spunea că e frumoasă, că se va face bine, că la câte rugăciuni spunea zi de zi nu are cum să nu o salveze Duimnezeu. Când a murit Denisa, a plâns fără încetare săptămâni la rând, s-a simțit trădată în rugăciunile ei. Nu s-a împăcat niciodată cu ideea că fetița pe care a crescut-o nu mai este, spunea că e un adevărat blestem”, a mai spus cumnatul Denisei.

Denisa Răducu a trecut in nefiinta la vârsta de 27 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu o boala grava. Si-a dat ultima suflare chiar în apartamentul în care locuia.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate