25 C
București
vineri, 7 mai 2021

Familia lui Pepe a aflat de pe internet că artistul divorțează. Ce reacție au avut fratele și mama lui

Familia lui Pepe a rămas șocată când a văzut că Pepe divorțează după opt ani de căsnicie cu Raluca. Fratele lui a aflat din live-ul cântărețului de pe YouTube că Raluca a luat decizia de a divorța.

Familia lui Pepe suferă alături de el în această perioadă. Giani, fratele artistului a declarat la Antena Stars că îl vede trist pe cântăreț și că toată familia lui este uimită de decizia celor doi, în special a Ralucăi. Giani a spus că nu are puterea necesară să o sune pe Raluca să afle ce s-a întâmplat între ea și fratele lui.

Acesta a mai declarat că nu se poate gândi în acest moment decât la cele 2 feițe ale cuplului, Rosa și Maria, și că speră ca cei doi soți să ia în cele din urmă cea mai bună decizie.

„E o situație foarte grea, despre care îmi este greu să vorbesc. Nu-mi doresc decât ca noaptea să fie un sfeșnic bun, ca ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. În momentul în care am văzut pe telefon că este live am intrat, am crezut că mai are un invitat.”, a spus fratele lui Pepe.

„Mama a reacționat greu, tare greu”
Când a fost întrebat ce reacție a avut mama lui Pepe atunci când a aflat de divorț, Giani a spus că îi este foarte greu și că este un moment de cumpănă în familia lor.

„Fratele meu nu face glume. Nu îl văd fericit. Dar mie îmi este foarte greu, pentru că eu când vorbesc de divorț, pe mine mă răscolește chestia asta. Mama a reacționat greu. Tare greu. Sincer. Nu am putere să o sun pe Raluca. Nu pot să îmi explic. E ca și când aș visa. Raluca mă iubește mult și mă respectă. Pun pariu că așa cum noi am fost luați pe nepusă masă, sunt sigur că nici familia Ralucăi nu a știut.”, a mai spus Giani.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate